Varan6 - kapus kesztyű szenvedélyből

A KEEPERsport Varan6 Pro NC kapuskesztyű-modell #Blackout kiadása az amatőr és a hivatásos kapusok közötti szoros együttműködés és a 20 éves tapasztalatunk eredményeként az egész kapus- játékban. Becsomagoltuk az összes fontos tulajdonságot ezekbe a kapuskesztyűkbe, és kifejlesztettünk egy teljesen új felületet, amelyet még soha nem láttatok!

A 4 mm-es Superglue az újdonság a Varan történetében.
Ez az első alkalom, hogy az alapba beépített fogóelemek vannak, amelyek szintén erős tapadást ígérnek.
E ragasztóhab fejlesztésekor két fő célt tűztünk ki:

1. Fogás a gyakorlatban:
A kapusedzés során mindig egy pillanat alatt meg kell hozni a helyes döntést. A közeli, 100 km / h-nál nagyobb sebességű csavart lövések. . Nem számít, hogy ez a megyei bajnokságból  vagy Cristiano Ronaldo-tól érkezik. Ezért a 4 mm-es Superglue-vel biztosítottuk, hogy a szélsőséges tapadás ellenére nincs korlátozás a játékban vagy a játék nyitásakor (kiadás).

2. A megfelelő egyensúly ...
... a kesztyű tapadása és tartóssága között. A tapadás automatikusan kopást jelent: minél magasabb a grip, annál nagyobb az alap kopása. Ezért megfizethető profi habot állítottunk elő, amelynek javított tapadási tulajdonságai vannak . A 4 mm-es Superglue-vel erős tapadást érhetsz el méltányos áron!

ERROR: Content Element with uid "121963" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Tipp:
Nedvesítsd be minden használat elött!

A helyes kesztyűápolás

Az új kapuskesztyű fogása egyszerűen leírhatatlan. Valódi álom minden kapusnak!
Ezeknek a tapadási tulajdonságoknak a hosszabb biztosítása érdekében javasoljuk az alapos tisztítást az első használat elelőtt. A játék után ne dobd gondatlanul a mosógépbe!
A KEEPERsport Kesztyűtisztítóval minden használat után mindig gondosan mosd meg a kapuskesztyűt, és a legjobb, ha a KEEPERsport GloveDry Buddy-val hagyod  megszáradni, hogy a piszkos vízmaradvány ne gyűljön össze az ujjaiban.
Szerezd meg a legjobb felszerelést: