#LockInLetLoose

Nem csak a rendkívül jó, sikeres tervezés, de a folyamatos megújulás is fontos!

Új kapus kesztyű csúcsmodell  „Vapor Grip 3” a  NIKE –tól: a #LockInLetLoosePack fel érdekes új funkciókkal: szabás ( „Repattern”), tenyér ( „Contact Plus”) és kézfej ( „Natural Motion”) tapasztalható jelentős javulással.

A bevált technikaazonban  új kínálatunkban is megtalálható: színes frissítéssel a „kis testvér” a legjobb eladásokat hozó „Grip-3”.

A KEEPERsport  amellett, hogy a bevált és népszerű sorozatok legújabb változatait is bemutatja, emellett rendkívül áhított és limitált modelleket is kínál, köztük az  ügyfeleink által a múltban is igényelt, és korábban nem elérhető „Premier NC Promo” modellt , emellett négy exkluzív kivitelt a Konföderációs Kupa 2017 ismert, jellegzetes citrom sárga és fekete színösszeállításával, ami a NIKE promóciós kapusain  lesznek láthatók a következő szezonban az első nemzetközi versenyeken. Világszínvonalú kapusok, mint Bernd Leno (Bayer 04 Leverkusen / Németország), Yann Sommer (Borussia Mönchengladbach / Svájc), Roman Bürki (Borussia Dortmund / Svájc), Timo Horn (1. FC Köln), Thibaut Courtois (Chelsea / Belgium) vagy Joe Hart (Manchester City / Anglia) esküsznek „NIKE Contact tenyérre”. Ezek a kesztyűk  annak ellenére, hogy  hosszú élettartamúak, kiváló tapadást biztosítanak és nem számít, hogy milyen kedvezőtlen időjárási körülmények között.

Aztán ott van a tiszta egyszerűség, a NIKE kesztyű, amelynek középpontjában teljes mértékben meggyőző az alapvető követelmények egy minőségi kapus kesztyű iránt, de még mindig  értelmes, célzott frissítésekkel, divatos innovációval! 

A KEEPERsport természetesen tovább színezi: a kesztyűhez  tökéletesen illeszkedő cipővel: NIKE!

PROMO Modellek

NIKE Ruházat

Legújabb jellemzők