NIKE Future Lab

A már bizonyított Mercurial és a Vapor Grip kapus kesztyű vörös-kék színben

Megérkezett a kapu-őrzés jövője! Fényesebben ragyog és feltűnőbb, mint valaha. A vadonatúj Future Lab kollekcióval a NIKE az innováció új korszakába lép. Sikeres színkombináció, amellyel a profi KEEPERek, mint Joe Hart, Alisson Becker és Roman Bürki, 2020 januárjától fognak játszani.

Kezdd az új szezonot a feltűnő kapuskesztyűvel:

NIKE Profi egyedi modellek

Játszol ugyanúgy, mint a profi KEEPERek? A szigorúan korlátozott speciális profi modellek ezt lehetővé teszik! Az Ederson & Co. által a top meccseken alkalmazott profi ragasztóhab még jobb tapadást és jobb csillapítást kínál. Kifejlesztették a legélesebb meccsekhez és a professzionális sport legnagyobb terheléséhez. Mint mindig a NIKE Promo kapuskesztyű-modellek esetén: legyélmaximálisan  kiszolgálva. Ezek a kapuskesztyűk csak kis mennyiségben és csak a kiválasztott kapuspecialistáktól érhetők el.

Stopliscipők

A kipróbált Tiempo, Mercurial (Vapor és Superfly) és Phantom Venom futballcipő modellek mellett a NIKE a Phantom Vision sorozat következő generációjára összpontosított. Ezt a futballcipőt egy átdolgozott illesztéssel, kiváló textúrával és könnyű belépéssel továbbfejlesztették, hogy megfeleljen a kapusjáték magas teljesítményi követelményeinek. Egészitsd ki a mérkőzés-szerelésed és szerezd be a NIKE futballcipőjét:

ERROR: Content Element with uid "107844" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Ez még nem minden!

Egységesítsd a futballpályán is megjelenésed a kapus edzéséhez szükséges textilekkel és edzőeszközökkel:

ERROR: Content Element with uid "107847" and type "ksmatrix_productlist" has no rendering definition!

Mégtöbb NIKE