NIKE Black OPS Pack

A NIKE új Black Ops Packja mostantól elérhető a KEEPERsportnál. Egy vadonatúj labdarúgó rendszerindító modell és a jól ismert Hypervenom-, fürge és Tiempo foci cipő modellek, ha el tudjuk képzelni valami újat. Természetesen a NIKE Vapor Grip 3 modellekkel a megfelelő kapus kesztyűt kapjuk a fekete megjelenéshez! 

NIKE Phantom VSN

A NIKE felébresztette a fantomot! Mi pedig felajánljuk Önnek a vadonatúj futballcipőt: PhantomVSN a neve. Ez a cipő egy teljesen új a Mercurial Hypervenom, Tiempo & Co.-val együtt.

Ez a labdarúgó cipő rejtett fűzővel ( „Ghost Lace-technológia” ), egyéni illezkedéssel ( „Quadfit technológia” ), és szintén elérhető az optimális Ball control ( ACC technológia )! Olvasd el, mit tartalmaz ez a cipő: 
- Maximális pontosság és ellenőrzés : A Nike Phantom Vision Elite dinamikus illeszkedésű, rendszeres fűzővel készült futballcipő kiváló i gömbérzékelést biztosít. Olyan játékosok számára készült, akik pontosságra és kontrollra támaszkodnak a pályán.
- Egyéni illeszkedés az első lépéstől: A négyes hálóból készült belső pontosan illeszkedik a lábhoz. Biztonságosan illeszkedik, kellemesen lágy és készen áll a játékra. A dinamikusan illeszkedő cipő gallér lágy, nyújtható kötött anyaggal körbeveszi a bokát a szabad mozgás szabadsága érdekében.
- Tökéletes érzés a labdán: A strukturált Flyknit konstrukció jó tapadást és kiváló labdaszabályozást biztosít, még nedves körülmények között is. Ezt strukturált támogatásra és alkalmazkodóképességre fejlesztették ki különböző területeken. A Ghost Lace rendszer elrejti a fűzőt az optimális labdaérzetért.
- Könnyű, agresszív tapadás : A szuperfényes, teljes hosszúságú talp biztosítja a reakcióképességet, és többirányú fülekkel van felszerelve, amelyek gyors irányváltást és gyorsulást tesznek lehetővé.
- nedves fűre (SG), amelyek az esős időben való használatra szolgálnak
- A Flyknit története: A Nike Flyknit technológiát a futók visszajelzései alapján fejlesztették, akik követelték, hogy a cipő a tökéletes és virtuálisan illikeszkedjen egymáshoz a zoknival. Négy évig a Nike dolgozott, programozók, mérnökök és a tervezők, hogy végül kifejlesszék a szükséges technológiát, hogy készítsenek egy felsőt statikus tulajdonságainak szerkezeti szilárdsággal és tartóssággal. Ezután a támogatás pontos elhelyezését, a rugalmasságot és a lélegzőképességet továbbfejlesztették egyetlen rétegre. A végeredmény egy pehelysúlyú és gyakorlatilag zökkenőmentes felsőrész , tökéletes illeszkedés. Ez a példa nélküli pontosság maximalizálja a teljesítményt és csökkenti anyagfelhasználást átlagosan 60%-kal, összehasonlítva a hagyományos varrás-módszerrel.

NIKE Mercurial Black Ops

NIKE Hypervenom Black Ops

NIKE Tiempo Black Ops