-30% VÉGSŐ AJÁNLAT:

The Final Varan5

Varan5 FINAL

Egy korszak véget ér! A # FinalV5-tell hivatalosan bemutatjuk az utolsó Varan5-et. Teljesen befutott a saját kapus kesztyűnk. Talán emlékszel rá:, ő volt a "No. 1 márka kínálatunkban, az első hivatalos GOALKEEPERday zászlóshajója 2016.11.11-én! De most ez az új, szigorúan korlátozott számú kapus kesztyű modell is elérhető a webáruházban! Megpróbáltuk összsíteni az összes "Varan5 viselő" által kedvelt különleges funkciót ebben az egy kapus kesztyűben.

Megállapítást nyert, hogy az amatőr és a hivatásos KEEPERek többsége a klasszikus belső varrást előnyben részesíti a bevált "4 mm-es Aqua Claw" habbal. Nem lenne igazi Varan5, ha egy kis technikai részlet nem lett volna javítva. A folyamatos neoprén kesztyűtestnek köszönhetően (a felső részek zavarása nélkül) a # FinalV5 észrevehetően könnyebb és kényelmesebb lett, különösen nedves körülmények között.

Varan5 Editions

VARAN5 EDITIONS

Itt újra felsoroljuk a Varan5 összes kollekciójátt és speciális modelljeit időrendi sorrendben. #KsMasterpiecetól # UnbeatableV5-ig.

HAMAROSAN!

A Varan5 utolsó kiadása a VARAN-kronológia következő, rendkívül izgalmas mérföldkövének kiindulópontja. STAY TUNED - A Varan6 úton van!