Az abszolút kötelező darabok minden kapus számára

MINDEN KEEPER SZÁMÁRA ABSZOLÚT KÖTELEZŐ 
A KEEPERek, akik köztünk élnek: komolyan gondolkoztok a munkátok körülményeiről , amivel szembe kell néznetek minden nap? 
• - Kopott kapus kesztyű
• - kopott - leeresztett - labdák
• - esővizes pályák
• - kőkemény és gondozatlan futballpályák
• - hiányos felszerelés.... stb. 
Ez csak néhány kihívás, amellyel újra és újra találkozhatsz ! Sajnos erőteljesen kitettek vagyunk a külső hatásokkal szemben! Ehhez felszerelhetünk a megfelelő kapus felszereléssel, hogy 100% -ot koncentrálhass a játékára!

A kapuskesztyű a legjobb barátod ...

 Vigyázz rá tehát! Mint már tudjuk, rendkívüli időjárásnak és sok egyéb, nem játszható dolognak van kitéve. Ezért van vele munka, hogy tartsd a kapus kesztyűdet szinten. Mert csak akkor lehet felejthetetlen pillanatokat tapasztalni vele. Jól hangzik, de ez így van. Hála az olyan kiegészítőknek, mint az ellenállhatatlan Glove Glu Washs & Prepare, vagy a jól bevált Glove Glu a kesztyű élettartama hosszabbítható!. 
A Glove Glu Wash & Prepare tisztítja a kesztyűt a latex károsítása nélkül, így hosszabb életet biztosít. A speciálisan kifejlesztett DirTECH recept segítségével eltávolítja a szennyeződéseket a kapus kesztyűből. Ez jobb fogást biztosít. 
Mint már említettük, a Glove Fresh tartja a kapus kesztyűt frissen és eltávolítja a kellemetlen szagokat. Ezeket a zavaró aromákat egyszerű baktériumok okozzák, melyeket antibakteriális formulával eliminál. A hagyományos parfüm vagy dezodor spray esetében a különbség az, hogy a Glove Fresh közvetlenül a baktériumok ellen küzd, miközben a hagyományos spray egyszerűen más szagot eredményez. 
A bevált Glove Glus , amit csoda spray -nek is neveznek, szó szerint sokkal nagyobb tapadást kelthet a kapus kesztyűjében. Csak használd a játék előtt / alatt, és rögtön érzitek a jobb tapadást. 

VIGYÁZZ MAGADRA ÉS A TESTEDRE!

Lelkes KEEPERként tudod, hogy ez az érzés meghatározott: Megint ilyen kemény talajon…! Az ilyen negatív gondolatoknak örökké örökké búcsút mondhatsz. Sok márka, például a KEEPERsport, a Sells vagy az Uhlsport kiváló térd- és könyökpárnákat gyárt , amelyek nem korlátozzák a mobilitást és a rugalmasságot. 
Ha gyakran küzdesz kificamodott, vagy akár törött ujjakkal, akkor azonnal kellenek ujj szalagok: mindig csomagold őket a sport táskába. A hagyományos szalagokkal ellentétben a különleges ujjszalag javítja a mozgás szabadságát és a korlátlan labda kontrollt.

Tartozékok, amelyeket soha nem szabad elfelejteni!

Te is olyan srác vagy, mindig azt akarja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából? Akkor Neked készülnek a különböző szalagok , ergonómiailag korrigált „csúszásmentes zoknik”, különböző színekben , exkluzív piperecikkek a kapus kesztyű-ápolók és a személyes vizes palackok . Sok kollégája soha nem térne vissza a pályáraezek nélkül !