Amit tudni szeretnél a kesztyűk latex tenyeréről

Mostantól nem kell eldobnod a régi kapus kesztyűt! Ennek a blognak köszönhetően, amely kizárólag a KEEPER-re vonatkozik - drámai módon meghosszabbítod a legjobb barátod életét. Teljes körű magyarázatot adunk a kesztyű lelkéről, a latexről.

A kapuskesztyű-gyártás szinte naponta megújul vagy javul. Akár szabás, tervezés, akár tömeg - mindig különböző újításokat kapcsolnak be, hogy még jobb és hatékonyabb modelleket alkossanak. Alapvetően azonban: a latex a siker és a tartósság meghatározó tényezője. Nem számít, milyen egyéb újításokkal van felszerelve a kesztyű, a latex továbbra is a tökéletes labdafogás trendmeghatározó részlete marad.

Számos változata van a kesztyű tapadóhabjának és latexrétegének kialakításának. Először is javasoljuk, hogy a felületi rétegnek legalább 3,5 milliméteresnek kell lennie, hogy optimális tapadást biztosítson. Alapvetően, emlékszel: minél lágyabb a latex, annál jobb a labdafogás, és minél vastagabb a latex, annál nagyobb a védőhatás.
Természetesen, ha a kesztyű lágyabb latex réteggel rendelkezik, a markolat kopása magasabb. Ezért a kesztyű keményebb latex réteggel tovább tart. Továbbá a vékonyabb latex réteg nagyobb rugalmasságot és így jobb labdaérzékelést tesz lehetővé. De ha a kesztyű védő- hatása sokkal fontosabb számodra, mint a mobilitás, akkor vegyél egy modellt vastagabb latex tenyérrel.

Jelenleg a Varan5 minden változatban és kivitelben négy rendkívül népszerű latex réteget kínálunk, amelyek optimális tapadást biztosítanak:

TISZTÍTÓ TIPPEK

Annak érdekében, hogy még több sikeres pillanatot tapasztalhass a legjobb barátoddal - a kapus kesztyűddel - azt ajánljuk, hogy mindig óvdd a kesztyűt. Ez az, amit a Wash Revive Bundle kínál. Három rendkívül klassz ápolóterméket ötvöz, és minden olyan KEEPER-nek kötelezően kell lennie, aki hosszú ideig szeretné használni a kesztyűjét. A Glove Glu és a Glove Wash a mikroszálas szövet-kendő segítségével kombinálva ez a csomag egy kitűnő ápoló készlet!

A kesztyűmosó eltávolítja a latexből származó szennyeződéseket az exkluzív DirTECH recept segítségével, amely kihúzza a szennyező részecskéket, és így megkönnyíti és gyorsabban tisztítja a felületet. Ígyhát a gyorsabb tapadást és teljesítményt kapja vissza a kapuskesztyű.

A Glove glu csoda spray növeli az összes kapuskesztyű tapadását. Egyszerűen fújd be a játék előtt vagy alatt, vagy az edzés alatt, és a kesztyű tapadása nagymértékben javulni fog. Alkalmas minden kesztyűtípusra minden időjárási és talajviszonyban. Különösen a régi és használt kesztyűk esetében a labdafogás drasztikusan javul.