ÚJ KESZTYŰ. ÚJ LOGÓ. UGYANAZ A SZENVEDÉLY. UGYANAZOK AZ ÁLMOK.

 

Új kapus kesztyű új logóhoz vagy új logó új kapus kesztyűhöz?!
Csavarhatod és forgathatod, ahogy akarod.

A szigorúan korlátozott Varan6 NC az új KEEPERsport logóval már elérhető.

VADI ÚJ! - Varan6 NC Limited

Fiatal, dinamikus és nyitott az új feladatokra.
Új anyag az új márka kialakításához?
Muszáj!
20 éves kapuskesztyű-gyártás után először használunk kötött anyagot a kézfején. A fehér kesztyűtest tehát a Varan-történelem legrugalmasabb és legkönnyebb kapuskesztyűje.
Ezen felül a 4 mm-es Superglue kesztyűburkolat ígéri a legjobb érintkezést a ragasztóhab és a labda  között, a burkolatba integrált fogóelemek szintén erős tapadást kínálnak.

 

ERROR: Content Element with uid "126569" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

A sok amatőr és profi kapussal való kiváló együttműködésnek köszönhetően, de mindenekelőtt a teljes kapusjátékban szerzett 20 éves tapasztalatunk révén az erős tapadás mellett az összes fontos tulajdonságot ebbe a kesztyűmodellbe csomagoltuk.
Minél előbb szerezd be ezt a szigorúan korlátozott speciális modellt.

A kapus kesztyű csak a következő méretben kapható: 9, 10 és 11.

Még több KEEPERsport

A KEEPERsportnál két évtizede tervezzük és fejlesztjük a legjobb kapusruhákat és kiváló minőségű kapuskesztyűket a kapusok számára.
Sok volt és ma is aktív profi és amatőr kapus foglalkozik éjjel-nappal a focival, a kapus játékkal és a kapusok termékeivel.
A KEEPERsport termékeibe több éves tapasztalat és számtalan munkaidő folyik be. A futballkapus speciális igényeire fejlesztünk. Éppen ezért edzőfelsők és nadrágok, alsómezek és nadrágok, könyök- és térdvédők, és természetesen a Varan6 kapus kesztyűi az első választás sok profi kapus számára világszerte.

Vess egy pillantást a legújabb KEEPERsport kollekciókra. Kiváló minőségű termékek, kifejezetten futballkapusok számára, korrekt árakon.

Ez a KEEPERsport. Együtt kapusok vagyunk.

Megfelelő kesztyűápolás

 

Az új kapuskesztyű fogása egyszerűen leírhatatlan. Valódi álom minden kapusnak!
Ezeknek a tapadási tulajdonságoknak a hosszabb biztosítása érdekében javasoljuk az alapos tisztítást az első használat előtt.

Mosd ki új kesztyűdet meleg vízzel és a KEEPERsport kesztyűtisztítóval. Ezután hagyd őket legalább 24 órán át száradni a GloveDry-Buddy-n. Így hozhatod ki a legtöbbet kapus kesztyűjéből!

A "HELYES " KESZTYŰÁPOLÁS című blogbejegyzésben a kapus kesztyű célzott gondozását lépésről lépésre ismertetjük.
Kattintson ide további információkért.
A Youtube videót itt nézheted meg: