Prime Pack

PrimePack

Legyél a kapu királya!

Az aranyfekete #PrimePack csomaggal a KEEPERsport-nál csak a legjobbat tehetjük a sikeres és eltökélt sportolók számára. Ha keményen dolgozol, akkor a lehető legjobb felszerelésre van szükséged. Ezért könnyebb, hatékonyabb és jobb anyagokat használtunk.

Varan6 Hero NC

PrimePack
KEEPERsport
Varan6 Hero NC
4mm Black Claw
KEEPERsport
4mm Black Claw
PrimePack
KEEPERsport
Double Strap
PrimePack
KEEPERsport
Entry System

Meccs-szerelés

Új illeszkedés. Új kialakítás. Új mérkőzés.
A legelső alkalommal mutatjuk be a vadonatúj GK6 Matchset-et egy új, anatómiailag adaptált vágással. Első alkalommal használjuk az "Interlock" -ot felső anyagként. Ennek eredményeként minden időjárási körülményhez mindig testreszabott illeszkedést kapunk.
Ezenkívül az elsőként beépített "Laser Cuts" kiváló légáramlást biztosít a mez alatt.

Underwear


Az arany a győztes színe. Mivel nehezebb és hosszabb edzést kell végezned, különösen a PowerPadded Hero párnázással optimálisan felkészülhetsz a fárasztó edzésekre. Az új, anatómiailag adaptált szabásnak köszönhetően most még kényelmesebben viselhetők termékeink.

PowerPadded Hero padding

Az úgynevezett "gélpárnákat" először közvetlenül az ANNUALskin szövetre ragasztják a fehérnemű belsejében. Tehát engedje el a fogékony és bosszantó varratot. Ez a KEEPERsport PowerPadded Hero modelleket még kényelmesebbé teszi, mint bármely más kárpitozást. Ezenkívül az első alkalommal beillesztett "Lacer Cuts" kiváló légáramlást biztosít a funkcionális fehérnemű alatt. A bevált "ANNUALskin" segítségével bármilyen helyzetben van, amelyet minden időjárási körülmények között nehéznek látszik az egyéni viselési kényelem.

 


    

PowerPadded Hero könyökvédő

A KEEPERsport PowerPadded Hero párnázáson kívül a könyökpárnákon belüli izomleképezési technológia a lehető legjobb védelmet nyújtja a bicepsz számára. A tökéletesen kialakított szerkezet lehetővé teszi a célzott kompressziót a pontosan meghatározott izomzónákon. A kapus edzése közben csökken az izom rezgése és károsodása. Ez észrevehetően gyorsabb regenerációs időket eredményez és észrevehető teljesítménynövekedést eredményez.

 


    

Kombinálhatod:

KEEPERsport Funkcionalitás