PrimePack

Legyél a kapu királya!

Az aranyfekete #PrimePack csomaggal a KEEPERsport-nál csak a legjobbat tehetjük a sikeres és eltökélt sportolók számára. Ha keményen dolgozol, akkor a lehető legjobb felszerelésre van szükséged. Ezért könnyebb, hatékonyabb és jobb anyagokat használtunk.

Varan6 Hero NC

Meccs-szerelés

Új illeszkedés. Új kialakítás. Új mérkőzés.
A legelső alkalommal mutatjuk be a vadonatúj GK6 Matchset-et egy új, anatómiailag adaptált vágással. Első alkalommal használjuk az "Interlock" -ot felső anyagként. Ennek eredményeként minden időjárási körülményhez mindig testreszabott illeszkedést kapunk.
Ezenkívül az elsőként beépített "Laser Cuts" kiváló légáramlást biztosít a mez alatt.

Underwear


Az arany a győztes színe. Mivel nehezebb és hosszabb edzést kell végezned, különösen a PowerPadded Hero párnázással optimálisan felkészülhetsz a fárasztó edzésekre. Az új, anatómiailag adaptált szabásnak köszönhetően most még kényelmesebben viselhetők termékeink.

PowerPadded Hero padding

Az úgynevezett "gélpárnákat" először közvetlenül az ANNUALskin szövetre ragasztják a fehérnemű belsejében. Tehát engedje el a fogékony és bosszantó varratot. Ez a KEEPERsport PowerPadded Hero modelleket még kényelmesebbé teszi, mint bármely más kárpitozást. Ezenkívül az első alkalommal beillesztett "Lacer Cuts" kiváló légáramlást biztosít a funkcionális fehérnemű alatt. A bevált "ANNUALskin" segítségével bármilyen helyzetben van, amelyet minden időjárási körülmények között nehéznek látszik az egyéni viselési kényelem.

 


        

PowerPadded Hero könyökvédő

A KEEPERsport PowerPadded Hero párnázáson kívül a könyökpárnákon belüli izomleképezési technológia a lehető legjobb védelmet nyújtja a bicepsz számára. A tökéletesen kialakított szerkezet lehetővé teszi a célzott kompressziót a pontosan meghatározott izomzónákon. A kapus edzése közben csökken az izom rezgése és károsodása. Ez észrevehetően gyorsabb regenerációs időket eredményez és észrevehető teljesítménynövekedést eredményez.

 


        

Egyéb

Kombinálhatod: