A KEEPERsport funkcionális fehérneműje mindig is úttörő szerepet töltött be az amatőr és a professzionális karrier-sport viseletben. Az új kollekcióval először könnyen érthető sorozat-megnevezéseket hozunk, amelyeket a nyakra (felső) és a derékpántra (alsó) helyezünk, teljesen új és modern dizájnnal. Ezenkívül a továbbfejlesztett varrás-kombináció kényelmes illeszkedést biztosít minden időjárási körülményhez.

Power Padded

PowerPadded terméksorozat a kapusok legfontosabb modellje. A felsó csuklónál elhelyezett fogózónák segítségével felismerhetők, amelyek megakadályozzák a kapus kesztyűjében a bosszantó csúszást. A könyöknél még rugalmasabb "védőzóna" rendkívül magas szintű védelmet biztosít ezen az érzékeny területen. 

A nadrág a kapusok legfontosabb modellje.. Láthatod az ezüst védő zónákon és a nadrág rögzítő hevederein keresztül, amelyek megakadályozzák a bosszantó csúszást. A csípő még rugalmasabb "védőzónája" rendkívül magas védőhatást biztosít ezen az érzékeny területen.

A bevált "ANNUALskin" segítségével bármilyen helyzet van, minden időjárási körülmények között maximális az egyéni viselési kényelem. 

Basic Padded

A BasicPadded sorozat segítségével egyszerűen verhetetlen vagy a puha fűvön. A legmagasabb minőségű habból készült, anatómiailag elhelyezett betét védelmet nyújt a kiszolgáltatott testrészeknek. Az "ANNUALskin" kényelmes és tökéletes viselést biztosít minden időjárási körülmények között

Unpadded

A kapus, valamint a játékosok sport aláöltözője, védőbetétek nélkül. A kiváló minőségű és tartós "ANNUALskin szövet" kényelmet nyújt minden időjárási körülmények között. Szabása mindenkor tökéletes illeszkedést biztosít, így a UnPadded sorozat számos profi KEEPER viselete a mérkőzések során.