Osztrák innováció Németországban -
AZ innovatív stoplirendszer kiemelkedő ár / teljesítmény aránnyal! #changethegame
A GRPS [grip] márkanév nem rövidítés, hanem intelligens játék a szavakkal - ugyanolyan okos, mint maga a termék. Két olyan kifejezésből áll, amelyek kiemelkedően fontosak  a sportban, nevezetesen a stabilitás és a tapadás.
A GRPSTAR [gripstar] újoncai egy rendkívül innovatív csaprendszert fejlesztettek ki, amely a lehető legjobb tapadást nyújtja nehéz talajviszonyok mellett is. A hagyományos termékekhez képest nagyon meghatározó komponens a sokszor alacsonyabb kopás. Bízol a lehető legjobb felszerelésben a kapus játékában? Akkor itt az ideje, hogy gondolkodj a stpolikon is!

 

 

Hosszú élettartam
-
Kiváló minőségű alumínium / acél kombináció
- Robusztus lépcsőfelület

Tökéletes tapadás
- Optimalizált geometria
- Megnövekedett behatolási mélység

Maximális rugalmasság
- Könnyű magasságállítás
- Egyéni alkalmazkodás a talajviszonyokhoz

Csökkent nyomásérzet
-
Ideális nyomáseloszlás
- Javított futási viselkedés

FAQ

Hogyan segít a GRPS a játékom fejlesztésében?

 

Ha nedves vagy csúszós felületen játszol, akkor jobb tapadást fog kapni  kevert talppal, mint a stoplis cipővel. A döntő tényező a csapok nagyobb behatolási mélysége. A GRPS csaprendszer még nagyobb behatolási mélységet kínál az optimalizált csapgeometria és a hagyományos csapokhoz képest ideális nyomáseloszlás révén a talpon.

 

Miért van két különböző GRPS típus X és Y?

 

A GRPS X és Y típusú két csapot a sportcipők különböző száltípusaihoz fejlesztették ki. Például az Adidas szinte minden modelljének más a menete, mint a Nike cipőinek. A GRPS vásárlásakor ügyeljen arra, hogy melyik típus felel meg a cipő menetének vagy a cipőmodelljének.

 

Mi a különbség az X típusú GRPS és az Y típusú GRPS között?

 

A GRPS X és Y típusok a következő pontokban különböznek egymástól: menet típusa, befogómagasság és befogószerkezet. Az, hogy szüksége van-e GRPS X típusra vagy GRPS Y típusra a sportcipőhöz, a cipő típusától (vagy annak menetétől) függ.

 

Miért tervezik a GRPS-t több részben?

 

A GRPS rendszer több részből áll, így egyszerűen kombinálva beállíthatja a különféle rögzítési magasságokat. Így bármikor és nagy erőfeszítés nélkül hozzá tudja igazítani sportcipőjét a megfelelő talajviszonyokhoz és játékstílusához.

 

A GRPS Type X segítségével különböző magasságú (10mm / 8mm) és csavarfejekkel (5mm / 3mm) különböző magasságokat érhet el.

 

Az Y típusú GRPS segítségével különböző magasságokat érhet el, ha egy opcionális távtartó gyűrűt (2 mm) behelyez a csap test (8 mm) és a csavarfej közé (3 mm).


Mit tegyek, ha a GRPS gyakori használat után elhasználódik?
 A GRPS nagyon robusztus, ezért használhatja őket több évszakra. Ha a csavarfejek elhasználódnak, akkor egyszerűen kicserélheti őket egy új csavarra, és a GRPS-kombinációja tökéletes és újra használatra kész.

Milyen magasságokat állíthatok be a GRPS X típusával?
 A GRPS X típus számos kombinációs lehetőséget kínál. A következő típusú magasságokat beállíthatja a GRPS X típusú készülékkel: 15 mm, 13 mm és 11 mm. Tudja meg magának, hogy melyik kombináció felel meg a legjobban. A GRPS Type X segítségével különböző magasságú (8mm / 10mm) és csavarfejekkel (3mm / 5mm) különböző magasságokat érhet el.

Miért nincs 15 mm vastagság a GRPS Y típusnál?
Szinte minden Adidas cipőmodellnél emelt csap van a cipő talpán. Ha a GRPS Y típusú csaptestét a távtartó gyűrűvel kombináljuk, akkor ez a csap megközelítés több, mint 15 mm teljes csapmagasságot eredményez. Az Y típusú GRPS magassági specifikációi ezért nem hasonlíthatók közvetlenül össze az X típusú GRPS-kel.

Melyik cipőmodellhez alkalmas a GRPS X típus?
A GRPS Type X alkalmas minden elterjedt cipőmárka vegyes talpára és rögzítőburkolatára kerek becsavarható csapokkal (Nike, Puma, Under Amour stb.), Az Adidas kivételével.

Fontos:
Az olyan régebbi Adidas modelleknél, mint az Adidas World Cup és az Adidas Kaiser 5, használja a GRPS Type X-et is.

Melyik cipőmodellhez alkalmas a GRPS Y típus?
 A GRPS Y típus alkalmas az Adidas vegyes talpához és bőreihez, amelyeknek kerek csavaros csapjai vannak.

Fontos:
 Használja a GRPS X típusú készüléket régebbi Adidas modellekhez, mint például az Adidas World Cup és az Adidas Kaiser 5.

 Mennyire szorítom meg a GRPS-t?

Vannak irányelvek?

A csavarok meghúzásakor az ideális erő pillanat 4Nm. Húzza meg minden csavart, amíg jelentős ellenállást nem tapasztal, és a csavart már nem lehet elfordítani.

Tipp:
 Húzza meg jól az egyes csavarokat, de óvatosan!

Fontos:
Ha túl kevés meghúzza a csavart, a csavar később meglazulhat. Ha túlságosan meghúzza a csavart, a csavar károsíthatja a cipő menetét. Hogyan tudom felhelyezni a GRPS-t?
 A GRPS-t nagyon könnyű összeszerelni. Először távolítsa el a régi csapokat a futballcipőről. Válassza ki a személyes GRPS kombinációját, és kézzel csavarja be a megfelelő szálba. Ezután óvatosan húzza meg a mellékelt imbuszkulccsal (max. 4 Nm). Újra kell csinálnom a GRPS-t? Nem. Ha a GRPS-t megfelelően rögzíti és körülbelül 4 Nm erővel meghúzza a csavarokat, akkor azokat nem kell újra meghúzni.

 Tipp:
 Az első használat után ellenőrizze, hogy minden csavart megfelelően meghúzott-e.

Mit tegyek, ha a GRPS csavarhajtót szennyeződés vagy apró kövek borítják?
A mellékelt imbuszkulcs hegyével könnyedén eltávolíthatja a szennyeződéseket a csavarhajtóról.

 Fontos:
Vigyázzon, nehogy megsérüljön az imbuszkulcs hegyével.