Általános feltételek

Nyerj egy mezt amit Manuel Neuer írt alá!

Részvétel

A KEEPERsport GmbH nyereményjátékon való részvétel ingyenes, és kizárólag az alábbi részvételi feltételeken alapul. A verseny időtartama 2022. december 28-tól 2023. január 4-ig tart. Ebben az időszakban az Instagramon online felhasználóknak lehetőségük lesz részt venni a versenyen.

A versenyen való részvételhez a következő feltételeknek kell teljesülniük a verseny időtartamán belül (lásd fent) az Instagramon:

Az összes résztvevő között kisorsoljuk Manuel Neuer által aláírt adidas "DFB GK Jersey" mezt (nagy méretű). Minden résztvevőnek lehetősége van megnyerni az L-es méretű mezt!

A nyereményjáték feltételei

 

A nyeremény harmadik személyre át nem ruházható. A nyertest 2023. január 4-én véletlenszerűen sorsoljuk ki. A nyeremények készpénzben történő kifizetésére nincs lehetőség. Fellebbezéshezre nincs mód.

A nyertest e-mailben értesítjük, és a kapcsolatfelvételtől számított négy héten belül válaszolnia kell, ellenkező esetben a nyeremény elveszik. Amennyiben a nyertesek értesítése hibás e-mail címek vagy a résztvevők technikai problémái miatt nem lehetséges, a KEEPERsport fenntartja a jogot a nyeremény visszavonására és más játékosnak történő átadására.

A szervező, a KEEPERsport GmbH biztosítja, hogy az adatokat kizárólag belső célokra használjuk fel. Harmadik félnek történő átruházás kizárva. A szervezők a technikai feldolgozáshoz technikai szolgáltatót vehetnek igénybe. Minden résztvevő beleegyezik abba, hogy az általa megadott e-mail címre megkapja a KEEPERsport GmbH hírlevelét. Az adatvédelmi tájékoztatóhoz.