adidas White Spark

A profi kapusok, mint  Manuel Neuer, Marco Andrè ter Stegen és Co fehér adidas kapuskesztyűben és futballcipőben játszanak.
A vadonatúj adidas X Speedflow-val,  a bevált PredatorFreak és Copa Sense modellek mellett egy technikai újdonság is érkezik.

A #KeepItAllBlogban mindig naprakész maradhatsz a kapusok világában.

ADIDAS PREDATOR KAPUSKESZTYÜ

Az ujjak és a tenyér anatómiailag elhelyezett hajlékony zónái utánozzák a kéz természetes mozgását. Megakadályozzák az URG2.0 felület megereszkedését, és mozgásszabadságot biztosítanak a megfelelő helyeken.

Ezenkívül a kiterjesztett tenyér megnövelt labdaérintkezési területet kínál. Az úgynevezett demonSKIN 406 tüskéből áll. A szilikon markolatelemek a  kézfejen helyezkednek el, és nagyobb irányítást és erőt ígérnek öklozésés közben.

A csuklón való tökéletes illeszkedés garantálása érdekében a Next Generation Knitted anyagnak köszönhetően a bebújó jelentősen kibővült. Ezért az új Predator GL Pro NC modellek először nem rendelkeznek (eltávolítható) pánttal!

Az átdolgozott kötött anyagból készült felsőrész a teljesen új "Single Piece Gussets"-ekkel kombinálva, amelyek tökéletesen harmonizálnak az új tenyérrel, még szorosabb labdaérintkezést ígérnek az ujjakon. Ez biztosítja a tökéletes fogást és a labda maximális irányítását.

ADIDAS X KAPUSKESZTYÜ

A White Spark Pack Adidas X kapuskesztyűkkel a támadó előtt éred el a labdát. 

A szoros illesztésnek köszönhetően a kesztyűk korlátlan mozgásszabadságot biztosítanak. A kézfejen található szilikon vonalaknak köszönhetően most még jobban irányítható az öklözés.
A kesztyű minimalista felépítése azt mutatja, hogy minél nagyobb a súlya, annál hosszabb a kapus reakcióideje.

Az X Pro NC még kiegészítő pántrendszer nélkül is optimális stabilitást biztosít. A tenyér anatómiailag elhelyezett hajlékony zónái utánozzák a kéz természetes mozgásait. Megakadályozzák az URG2.0 felület megereszkedését és mozgásszabadságot biztosítanak a megfelelő helyeken. Ezenkívül a kiterjesztett tenyér megnövelt labdaérintkezési területet kínál.

ADIDAS stopliscipők

Szerezd meg a hozzáillő futballcipőt az Adidastól.
Válassz az adidas X Speedflow, Copa Sense vagy a szemet gyönyörködtető Predator Freak kapuskesztyűk teljes kínálatából, és kesztyű-cipő promóciónknak köszönhetően automatikusan -25%-ot takaríthatsz meg a kombináción.

Válassz stoplist  most: