adidas Team Mode - Győzzünk együtt!

Nincs semmi jobb, mint a sikeres játék után ünnepelni a csapattársaiddal, ugye? 
Az új adidas Team Mode Pack labdarúgó cipők és kapus kesztyűk hozzáadnak saját stílusodhoz, és lehetővé teszik, hogy összefogj csapatod minden egyes egyéniségével. 

Team Mode kapuskesztyűk

A Team Mode Pack kapus kesztyűje ezúttal a klasszikus fekete-piros stílusban jelenik meg. A Predator Fingertip GC-től a Predator Fingersave Juniorig - összesen 9 kapuskesztyűt kínálunk a hagyományos német márkától. 
Az abszolút top modell minden bizonnyal a Predator Pro NC. A korábbi adi csomagokhoz hasonlóan a rugalmas és testreszabható kötött anyagból kiemelkedik a tömegből. Egy másik kiemelés kétségtelenül az Evo Zone Tech ragasztóhab, amely optimális párnázást biztosít. Ezen kívül garantáljuk a tökéletes fogást a Close-Fitting Bandage -nak köszönhetően . A kesztyű további jellemzői:

• >> inseam (negatív vágás); Zökkenőmentes érintés
• >> Loop rögzítőszalagot
• >> Double Thumb Wrap

A Predator Pro NC mellett még 8 kapus kesztyűmodellt kínálunk. Mint egy csapatnál szokásos, mind ugyanabban a színben vannak. A Predator Fingersave Pro-től a Predator Pro NC Junior-ig , minden itt van! Nézzétek meg közelebbről: 

ADIDAS TEAM FASHION ALKALMI ÉS FUTBALLCIPŐK

Van jobb módja annak, hogy elkezdjük a szezont új, friss és színes labdarúgó cipőkkel? Számunkra ez minden bizonnyal a legjobb érzés, és ezért várjuk az adidas Team Fashion Pack óriási kínálatát. Kattints ide a teljes cipőcsomaghoz:

adidas Predator
A Predator labdarúgó cipő tökéletesen illeszkedik a kapus kesztyűhöz. A klasszikus piros-fekete stílusban is látható a pályán. A nyújtható Sockfit konstrukciónak köszönhetően szuper fényt kap a cipő, és nagy tapadása van a zokniszerű illeszkedésnek köszönhetően. Maga a felület ergonómikusan van kialakítva, így a lábat hatékonyan zárva tartja. A Controlskin speciális gumival optimális viszonyokat érhet el bármilyen időben. Végül a Controlframe Outsole a lehető legjobb feltételeket kínálja a kirobbanó használatához.

adidas X
Az adidas X labdarúgó cipők kétségtelenül sárga színűek fekete részletekkel. Olyan kombináció, amely azonnal elkapja a szemet! A cipő tökéletes illeszkedése és a végső stabilitás biztosítása érdekében ez a cipő forradalmi nyújtható anyagból készül. Az úgynevezett alacsony vágású sziluettet külön-külön összekapcsolja a fűzőkkel. És végül, de nem utolsósorban, a zökkenőmentes, 3D sarok optimális támogatást nyújt a rövid indulásokhoz és az irányváltásokhoz. 

adidas NEMEZIZ
A Nemeziz egy célra készült: robbanásszerű támadások. Ezúttal a Messi & Co futballcipő új ,kék színű. Biztos, hogy a fehér adidas csíkokkal kiemelkedik a tömegből. , A 360Agility kötszerrendszer, amely a metatarsushoz csatlakozik, úgynevezett torziós szalag -ból áll. Ezt a szalagot úgy fejlesztették ki, hogy ne kelljen orvosi szalagot viselni a zokni alatt. Ez azt jelenti, hogy az extra támogatást és stabilitást szolgál. A cipő nyílását Dual Lock nyaknak hívják. Ennek a különleges gallérnak a célja a gyors irányú váltások optimális segítése.

adidas Tango Sneakers
Ezúttal a tökéletesen illeszkedő alkalmi cipőt is kínálunk a labdarúgó cipők és a kapuskesztyűk mellé: