OWN YOUR FOOTBALL - az új adidas kapuskesztyűk

Az adidas profijain már láthattad idén az új adidas kollekciót. David de Geától Aaron Ramsdale-ig és Kevin Trapp-ig szinte az összes Adidas kapus a vadonatúj adidas Predator Pro-val játszott az Own your Football kollekcióból. Mostantól elérhető mindenkinek! Fedezd fel velünk ezt a kollekciót és megmutatjuk, milyen technikai jellemzőketre számíthatsz.

   

   

Az Adidas Predator a világ legnépszerűbb kapuskesztyűje. Ezúttal is különböző silókban és modellekben jelenik meg a vadonatúj Predator az Own Your Football Packből, az "Al Rihla" sorozat utókollekciójából. Alább egy lista az összes Predator modellről és technikai  jellemzőikről!

   

   

   

  • adidas Predator Pro NC Promo

    Latex:
    URG 1.0 - extrém tapadás, rövid élettartam!

    Szabás:
    Negatív szabás single piece betétekkel

    Kesztyű anyaga:
    A "Strapless Knit Backhand" és a "Single Piece Gussets" segítségével még nagyobb felületen érintezhetsz a labdával.

    Punching Zone:
    Szilikon "Zone Skin" a kézfejen

    Csukló:
    Meghosszabbított belépést segítő kialakítás

    Tulajdonságok:
    - ZoneSkin
    - Abrasion zone
    - Rugalmas
    - Pánt nélküli modell
    - Ujjmerevítős

Predator kesztyűdhöz passzoló cipők!

Az új adidas Predator kapuskesztyűdhöz a vadonatúj "Own your Football" csomag hozzáillő focicipője is megtalálható fekete és rózsaszín színben. Kattints most az összes Predator modellre, és találd meg kapuskesztyűd a tökéletes párt!

   

Eszeveszetten gyors és könnűy - az új adidas X

Annak ellenére, hogy az adidas X ritkán látható profi kapusokon, ez egy igazi titkos fegyver és nagyon népszerű rengeteg kapus körében világszerte. Az "Own your football" kollekció világosrózsaszín adidas X ismét lenyűgöz minket  minimalista stílusával ami különlegesen könnyű. Ha szereted a könnyű kapuskesztyűket, tökéletes markolattal, de sok flanc nélkül, az X Pro pont a te modelled. Vásárolj hozzá X cipőt és spórolj :)

   

ÚJ ADIDAS COPA OWN YOUR FOOTBALL!

Tökéletes cipő retró rajongóknak! Az "Own Your Football" csomagból az adidas Copa már elérhető. Szerezd meg őket most!

    

ÚJ ADIDAS NIGHTSTRIKE MODELLEK!

A blackout modellek szerelmeseinek is az Adidas készen áll egy komplett csomaggal. Az új adidas Nightstrike modellekkel te leszel maga a sötétség pályán. Nézd meg a teljes Nightstrike kollekciót.