adidas Meteorite Pack

Az adidas profi kapusainak kapuskesztyűje és futballcipője a 2021/2022-es szezon kezdetén vörös színben világít.
A vadonatúj adidas X Speedflow-val a bevált Predator Freak és Copa Sense modellek mellett megjelent egy technikai újdonság is.

A  #KeepItAllBlog oldalon többet megtudhatsz az új adidas csomagokról.

 

adidas PREDATOR kapuskesztyű

 

Az anatómiailag elhelyezett flex zónák az ujjakban és a tenyérben utánozzák a kéz természetes mozgásait. Megakadályozzák az URG2.0 felület gyűrődését és szabad mozgást kínálnak a megfelelő helyeken.

Ezenkívül a meghosszabbított tenyér megnövelt labda-érintkezési területet kínál.

Az úgynevezett Demonskin 406 tüskéből áll. A szilikon markolatelemek a kézfejen helyezkednek el, és nagyobb irányítást és erőt ígérnek öklózéskor.
A csukló tökéletes illeszkedésének garantálása érdekében a Next Generation kötött anyag  jelentősen nyújthatóbb. Ezért készülnek az új Predator GL Pro NC modellek először (levehető) pánt nélkül!

Az átdolgozott kötött anyagból készült  kézfej kombinációja a teljesen új "Single Piece Gussets" -ekkel, amelyek tökéletesen harmonizálnak az új tenyérrel, még szorosabb labdaérintkezést ígérnek az ujjakon.

Ez segíti az igazi tapadást és a labda maximális irányítását.

adidas X kapuskesztyű

A Meteorite Pak adidas X kapus kesztyűjével a labda támadója előtt állsz.

A second skin kialakításnak köszönhetően a kesztyű korlátlan mozgásszabadságot kínál. A kézfejen található kiegészítő szilikon vonalaknak köszönhetően most még jobban kontrollálható az öklözés.

A kesztyű minimalista felépítése azt mutatja, hogy minél nagyobb a súly, annál hosszabb a kapus reakcióideje. Az X Pro NC további reteszelő rendszer nélkül is optimális stabilitást kínál.
A tenyér anatómiailag elhelyezett flex zónái utánozzák a kéz természetes mozgásait. Megakadályozzák az URG2.0 felület gyűrődését és szabad mozgást kínálnak a megfelelő helyeken.

Ezenkívül a meghosszabbított tenyér megnövelt labdaérintkezési területet kínál.

adidas stopliscipők

Szerezd meg az adidas legújabb futballcipőjét.
Válassz az adidas X Speedflow, a Copa Sense vagy a figyelemfelkeltő Predator Freak kapus kesztyű teljes választékából, és a kesztyű-cipő promóciónknak köszönhetően 25% -ot takaríthatsz meg a kombón.

 Válaszd ki most a cipőt: