#FirstNeverFollows

"Mercury Pack" egy új korszak az Adidas szempontjából a labdarúgók rendszerindító úttörőjétől. A legszembetűnőbb jellemzője az új, és ismét úttörő 0,1 milliméter vastag króm réteg, amely a már ismert "ACE" modelleken is megjelent.. 

Az új design több szerződéses játékos együttműködésével lett kifejlesztve. A három csíkos adidas rendszeres és konstruktív eszmecserét folytat a top-labdarúgók igényeit kutatva.. A színek szándékosan elbűvölő stílusát a trófeák ihlették , mint a közelgő nagy események: Bajnokok Ligája döntő, a Copa America és az EURO 2016.

Ebben a fantasztikus stílusban jelenik meg az ACE Trans Pro ", egy másik innovatív fejlesztés, a népszerű és sikeres adidas kapus kesztyű. A legújabb változata a fejlett herzogenaurachi tapadófelülettel.  Manuel Neuer, Marc-André ter Stegen, Loris Karius, David de Gea, Petr Cech vagy Iker Casillas segítségével tesztelték csakúgy, mint az előző modellt. Ismét számos izgalmas újítás! Először is, az új modellek rendkívül jól illeszkednek a kezedre!!

Details

A kesztyű szinte második bőrként illeszkedik a kézre, és így igen magas viselési komfortot biztosít. Az új szilikon megoldás kiküszöböli a varratok esetleges irritáló hatását. Segíti a jól célzott és tökéletes öklözést. Latex felső rész nem található ezen a területen, aminek köszönhetően egy új szintű, alapvető rugalmasságú kapus kesztyű érhető el. 

A bevált adidas funkciók, mint például a "testhezálló csuklópánt", amely továbbra is rugalmas, vagy a "Double Thumb Wrap", mint az eddigi legjobb "zóna" technológiai tapadó hab, valamint a "kopás zóna"; Nőtt a jelenlegi élettartam, még nagyobb tapadás a felső bevonatnak köszönhetően.