Initiator Pack

A #Initiator Pack az utolsó nagy adidas gyűjtemény 2018-ra! Választhatsz összesen 6 kesztyűmodellt, és indítsd el az utolsó fontos meccseket az év fordulója előtt. A rendkívül sikeres kapuskesztyű tökéletesen illeszkedik a Predator, Copa, X és a Nemeziz futballcipőkhöz.

Az adidas Predator Pro NC Promo a kapuskesztyűk között teljesen újdonság. Ez a kesztyű először a URG 1.0 promóciós fehér tenyérrel jelenik meg. Rendkívül lágy és ragadós tulajdonságai miatt tökéletesen illeszkedik a márka elképzeléséhez. Az új kesztyű tökéletesen illeszkedik , ergonómiailag alkalmazkodik a kezedhez.

Megjegyzés: Egyrészt ez a ragasztóhab rendkívül erős tapadást biztosít, másrészt igen tartós.

Stoplisok

adidas Copa 
Legyél a legjobbak saját osztályodban - csakúgy, mint ez a futballcipő. A Copával minden labdaérintés lenyűgöző lépés. Ez a futballcipő puha, kenguru bőr felsőrésszel szuper kényelmes illeszkedést biztosít, míg az előformázott lábfej biztosítja a biztonságos labdakezelést. Ezenkívül a rugalmas tengelye biztonságosan rögzíti a lábat.
- A belső betét biztosítja a cipő biztonságos rögzítését a jobb labdakezelés érdekében.
- A puha, kiváló minőségű kenguru bőrből készült felsőrész ultra kényelmes illeszkedést biztosít, míg a texturált, kötött tengely kényelmes, zokniszerű illeszkedést biztosít.
- A talp lehetővé teszi a varrat nélküli kialakítást és a vízfelvételt a Fusionkin technológiával.
- A könnyű Torsionframe külső talp a torziós bordákkal a tapadáshoz nedves természetes füvön.

adidas Predator

Ez a kiemelkedő modell innovatív és modern Mixedsole-jával különösen alkalmas lágy és mély pályára, így különösen minden kapusnak. Mind az adidas cipők, mind pedig a kapus kesztyűk mindig is egy lépéssel előbb jártak a technológiai fejlődés terén, hihetetlen mennyiségű technikai jellemzőkkel a legmagasabb szintű innováció és a szélsőséges kényelem mellett

adidas X

Ehhez a lágy kivitelű futballcsomaghoz az adidas a legfontosabbra, a sebességre fókuszál. A négyirányú talp-konfiguráció és a nyelv-kialakítás biztonságos rögzítést garantál, míg a vékony hálós felsőrész közvetlen és érzékeny labdaérzetet biztosít. Ezenkívül a külső talp még kisebb súlyra van perforálva, így őrült gyorsan mozoghatsz.

adidas NEMEZIZ
A Nemezizt egy célra fejlesztették ki: robbanásszerű irányváltások. Ezúttal a Messi & Co futballcipő új kék színű. Biztos, hogy a fehér adidas csíkokkal kiemelkedik a tömegből. 

A 360Agility Kötszerrendszer, amely a metatarsushoz csatlakozik, az úgynevezett torziós szalag -ból áll. Ezt a szalagot úgy fejlesztették ki, hogy ne kelljen orvosi szalagot viselni a zokni alatt. Ez azt jelenti, hogy az extra támogatást és stabilitást szolgál. A cipő nyílását Dual Lock nyaknak hívják. Ennek a különleges gallérnak a célja a gyors irányú váltásokhoz az optimális tapadás.