A vadonatúj Predator kapuskesztyűt és futballcipőt sok profi kapus viselte a 2020/2021-es UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga és az UEFA Női Bajnokok Ligája visszatérésekor. Ezek a modellek már kaphatók! Szerezd be a Neuer & Co. kesztyű-cipő kombinációját!

ERROR: Content Element with uid "119788" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Predator kapuskesztyű

Az ujjakban és a tenyérben anatómiailag elhelyezett hajlékony zónák utánozzák a kéz természetes mozgását.
Megakadályozzák az URG2.0 felületének ráncosodását és szabad mozgást kínálnak a megfelelő helyeken.
Ezenkívül a meghosszabbított tenyér kibővített labdakontaktot is kínál.
Az úgynevezett démonbőr 406 tüskéből áll. A szilikon markolat-elemek a kézfejen helyezkednek el, és több ellenőrzést és erőt ígérnek őklözéskor. A csuklóra való tökéletes illeszkedés garantálása érdekében a belépési pontot jelentősen kibővítettük a Next Generation kötött anyaggal. Ezért készülnek az új Predator GL Pro NC modellek először (levehető) pánt nélkül!
Az újratervezett kötött anyagból készült kézfej és a teljesen új „Single Piece Gussets” -el kombinálva, amelyek tökéletesen harmonizálnak az új tenyérrel, még szorosabb gömbkontaktust ígérnek az ujjakon. Ez biztosítja a maximális tapadást és a labda maximális irányítását.

 

Most válaszd ki a megfelelő kapuskesztyű-modellt:

adidas stopliscipő

Szerezd be a megfelelő foci cipőt az adidas-tól, és automatikusan -25% -ot spórolsz meg a kombináción a kesztyű-cipő promóciónknak köszönhetően. Most válaszd ki cipődet: