adidas Cold Mode

ADIDAS COLD MODE

Bemutathatunk valami újat? 
adidas Cold Mode - ez a hivatalos téli csomag közvetlenül Herzogenaurach-ból. Szerezd meg az igazi Predator kombinációt, amely a kapuskesztyűből és futballcipőből áll, elegáns sötétkék színben. 

PREDATOR 18.1 FG

Amikor belépsz a térbe, nem kétséges, hogy a játék a tiéd. A futballcipő különleges tulajdonsága az adidas kizárólagos PrimaLoft technológiája. Elszigeteli a cipőt a külső hatásoktól, mint például a hó, a víz vagy a hideg, így lábad meleg és száraz marad. Ezenkívül a kötött felsőrész páratlan kényelmet és jobb labdaérzetet biztosít. Továbbá, a Controlskin felső garantálja a pontos labdakezelést és az innovatív, fröccsöntött vezérlő keretszerkezet stabilizálja a lábat a gyors mozgások során.

PREDATOR PRO NC

Ezek az adidas kapuskesztyűk tökéletesen illeszkednek a Predator futballcipőhöz : Cold Mode Pack elegáns sötétkék színben. A bevált Predator Pro NC kitűnő tulajdonságaival mindenképpen kitűnő kesztyű az Ön mérkőzéseihez. Megjegyzés: A Predator Pro NC Cold kivitel nem véd a hideg ellen! Ehhez a Predator Climawarm NC-t választottuk kínálatukban! (lásd alább)

Predator Climawarm NC

A Predator Climawarm NC-vel tökéletesen felkészülhetsz a hideg edzéshez és játékhoz. Az ujjakat melegíti egy speciális fleece anyag a kesztyű belsejében. A Narancs-fekete stílusban is tökéletesen illeszkedik a narancssárga AdiPro18 kapus-szereléshez! Vedd meg most: