Archetic Pack

Sötét és titokzatos : adidas #Archetic Pack. Ezek az első hivatalos kapuskesztyűk és futballcipők a német világmárkától 2019-ben.

Ennek az új kollekciónak a szín- frissítése ezúttal nagyon egyszerű, de meggyőző. A Predator Pro NC teljesen fekete, és a rétegek között piros betétek díszítik. Az URG 2.0 tapadóhabbal az ár / érték arány is meggyőző.

Megjegyzés: A kapus kesztyű hamarosan elérhető lesz!

Stoplisok

adidas Predator

Ez a kiemelkedő, innovatív és modern Mix-talpú modell különösen puha és mély talajhoz, így különösen minden kapusnak alkalmas. Mind a cipői, mind a kapus kesztyűje a Predator kollekciónak mindig előrelépést jelentett a technológiai fejlődés szempontjából, garantáltan a bevált technikai jellemzők mellett rendkívül magas viselési komforttal.

adidas Copa

A legjobb a legjobbak között a saját osztályukban - éppúgy, mint ez a futballcipő. A Copa-val minden labdaérinés zseniális lépés lesz. Ez a futballcipő puha kenguru bőr felsőrésszel rendelkezik, amely a kényelmet biztosítja, míg az előre formázott lábfej biztosítja a biztonságos labdakezelést. Rugalmas tengelye a lábat pontosan a biztonságos illeszkedés érdekében rögzíti.

- A belső röntgensugaras elem biztosítja a biztonságos tartást a cipőben a jobb labdakezelés érdekében.
- A puha, kiváló minőségű kenguru bőrből készült felsőrész rendkívül kényelmes illeszkedést biztosít, míg a texturált, kötött gallér kényelmes, zokni-szerű illeszkedést biztosít.
- A bőr felső része zökkenőmentes kialakítást és csökkentett vízfelvételt biztosít a Fusionkin technológiával.
- A könnyű, torziós bordázattal ellátott külső talp a robbanásveszélyt a nedves és természetes fűvön teszi lehetővé.

adidas X

Ehhez a puha talpú futballcipőhöz az adidas a lényeges sebességre összpontosít. Az alacsony vágású tengely és a négyirányú nyelve garantálja a biztonságos illeszkedést, míg a vékony háló felső részén közvetlen, érzékeny labdaérzés érhető el. Ezenkívül a talp még kisebb súlyt is perforál, ami lehetővé teszi, hogy őrült lépéseket tegyél.

adidas NEMEZIZ

A Nemeziz célja: robbanásveszélyes megjelenés. Ezúttal a Messi & Co futballcipője frissitett kék színű. Biztosan kiválik a tömegből a fehér adidas csíkokkal. , A 360Agility Bandage System, amely a metatarsushoz van csatlakoztatva, az úgynevezett torziós szalagból áll. Ezt a szalagot úgy fejlesztették ki, hogy ne kelljen többé orvosi tape-et viselned a zokni alatt. Ez azt jelenti, hogy extra támogatást és stabilitást biztosít. A cipő nyitását Dual Lock Collar-nak hívják. Ennek a speciális gallérnak az a célja, hogy optimális tapadást biztosítson a gyors irányváltásokhoz.