302 Redirect

  Csak kreatívoknak, nem csalóknak!
Ezúttal nemcsak apró részletek és formatervezési változtatások történtek, hanem számos műszaki jellemző is javult. A Predator Pro kesztyűvel először csuklópánt nélkül!. A kötszer rugalmasan eltávolítható minden kapus kesztyű esetében (kivéve: Predator Pro NC Junior). Enélkül az adidas természetes kényelmet és szabad mozgást biztosít. A kötést úgy tervezték, hogy extra csuklóstabilizációt biztosítson.
Ez rajtad múlik: legyél innovatív!

Összesen 8 új kapuskesztyű modellel az adidas belép a 2018/2019 szezon döntő szakaszába. Ezek közé tartoznak a Predator Pro Hybrid modellek, amelyek a népszerű ragasztószivacs-átfedéssel rendelkeznek minden ujján - először az adidas URG1.0 tapadóhabbal..
Természetesen a "klasszikus" változat is megtalálható. Predator Pro NC modellek mindkét URG tenyérrel. A Pro NC  frissítése az integrált "Predator" betűkkel az öklözó- zónában.
Egy másik újdonság a kötött  kézfej a Predator Pro Fingersave-en. A "kötött"  anyag rugalmasabb illeszkedést biztosít a kezedhez.

ERROR: Content Element with uid "97357" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Cipők

Sokat változott, nemcsak a kapus kesztyű, hanem az adidas futballcipők esetében is. Mindenekelőtt a vadonatúj NEMEZIZ 19.1 nagy lépést tett előre. & Nbsp;

Predator

Ez a futballcipő egy adidas Primeknit felsőrésszel rendelkezik, amely biztonságosan illeszkedik a lábadhoz. Ezenkívül az előregyártott terület speciális szerkezete minden egyes lövésnél garantálja a legmagasabb pontosságot. </ P&

Nemeziz

A NEMEZIZ 19 mindenkinek szól, aki végső agilitással és kiszámíthatatlan mozdulatokkal választja ki a játékot. A cipő fel van szerelve a leginnovatívabb technológiákkal - torziós rendszer, feszítőszalag és tömörítés. Vele együtt a következő szintre vitte a játékot! </ P&

COPA

 Ez a futballcipő ötvözi az innovatív nyújtó-fúziós technológiát a nyújtható kötött tengellyel és a puha, texturált kenguru bőr lábfejjel. Így garantálja a biztonságos illeszkedést és a kiváló labdaklezelést..