Készülj fel a télre!

Egy előrelátó kapus ismeri a téli felkészülési időszak nehézségeit:

- fagyott, kőkmény talaj,
- extrém edzések a jéghidegben,
- rossz edzésfeltételek

Csak néhány példa a felkészülés a második felére, amely most úgy tűnik, hogy végtelen lesz.
Annak érdekében, hogy örömet lelj a napi kapusképzésben, bemutatjuk az ideális kapus felszerelést edzésre és mérkőzésre. A megfelelő kapus kesztyűkkel, stopliscipőkkel és kapus textilekkel készen állsz a felészülésre!

 • Ajánljuk

  Under Armour ColdGear Rush Mock

  Tökéletes a hideg ellen: Under Armour ColdGear Rush Mock. A szűk alsóing tovább tárolja a hőt, és nem hagyja olyan gyorsan lehűlni a testet.

A teljes készlethez alsónadrág szükséges. Válasszon párnával vagy anélkül:

 • Ajánlásunk

  KEEPERsport Underpants Powerpadded

  A következő optimális felszerelés, ami elengedhetetlen, a KEEPERsport Underpants Powerpadded. Ez az edzőfelszerelés a legerősebb, a csípőn található PowerPadded párnázás megvéd füves és műfüves pályán egyaránt. A térdeken található kopásgátló zóna ezen a ponton megakadályozza a gyors kopást, a szorosan illeszkedő "Annualskin" pedig optimális viselési kényelmet biztosít. A "KeepItAll" derékpántnak köszönhetően ez a nadrág optimális illeszkedést és kiemelkedő viselési kényelmet kínál.

 

 

Térjünk át az edzőfelsőkre, a következő réteg a fehérneműre:

 • Ne feledkezz meg erről

  KEEPERsport GK Top

  A KEEPERsport Training Top COLDSKIN edzőfelsőt úgy tervezték, hogy megóvja Önt a karok és kezek fagyásától.

  Kapusként a hideg végtagokat nem engedheti meg magának. Az ebből eredő teljesítményvesztés a játékba kerülhet. Az edzőfelsőt kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy megfeleljen a téli kapusképzés követelményeinek. Speciális szövésű neoprén külső bevonatával megvéd a kíméletlen hidegtől. Így télen is teljes erővel játszhatsz!

Válassz egy GK-nadrágot az alsónadrágra. A kapus nadrágok a kapusképzés igényeihez igazodnak, és különböző párnázattal és különböző hosszúságban kaphatók:

 • Ne hagyd ki

  KEEPERsport GK Pants Unpadded

  A 3/4-es KEEPERsport kapusnadrág minden kapus számára ideális. A stratégiailag elhelyezett "kopászóna" jelentősen növeli a tartósságot. Edzen úgy, mint a profi kapusok! A "KeepItAll" derékpántnak köszönhetően ezek a nadrágok optimális illeszkedést és kiemelkedő viselési kényelmet is kínálnak.

 

 

Még hiányoznak a megfelelő kiegészítők a téli öltözékedhez: