KEEPERsport T1TAN találkozás

A kesztyű

 

A BEAST 2.0 kapus kesztyű modell mellett döntöttünk.
Miért?
Az ujjaknak optimalizált a szabása és a kézfejen található új Mechano 2.0 nagy kényelmet biztosít.
Ezenkívül az integrált és rugalmas latex hevederrel ellátott extra hosszú csukló-kialakítás biztosítja a szükséges stabilitást.

Nézd meg közelebbről a kesztyűt:

ERROR: Content Element with uid "122118" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Ápold a kapuskesztyűdet

 

Ne dobd gondatlanul kapuskesztyűdet a mosógépbe! Az új kapus kesztyű fogása nagyon jó. Ezeknek a tapadási tulajdonságoknak a hosszabb biztosítása érdekében javasoljuk az alapos tisztítást az első használat előtt és minden használat után.
Óvatosan mosd le őket a KEEPERsport kesztyűtisztítóval, és hagyd megszáradni a KEEPERsport GloveDry Buddy-val, hogy a piszkos víz ne gyűljön össze az ujjaiban.

Az utak és a módszerek mások, de a cél ugyanaz.
A T1TAN Beast #KsEdition  modelljével szeretnénk példát mutatni, hogy két versenyző vagy rivális is nagyszerű projekteket valósíthat meg együtt.

Ez az együttműködés a sport területén egyedülálló!

 

Különleges tapadás

Veled közösen akarunk egyedülálló tulajdonságot  adni ennek a kesztyű- modellnek. A tökéletes közös márka-megjelenítést keressük. Szeretnénk kérni javaslataidat és véleményed.

A legjobb eredményt a termelésben fel is használjuk majd.

 Tehát légy kreatív: Nem számít, ha szöveg, logó, kép vagy más eredeti ötleted van. Küldd el nekünk terveidet e-mailben az office@keepersport.net címre, vagy közvetlen üzenetekkel a közösségi platformokon.