T1Tan KEEPERsport Edition

KEEPERsport T1TAN találkozás

 

"SZÍNEKben különbözve, ügyben EGYESÜLVE" Ez a mondás létezik sok rajongói jelenetben szerte a világon.
A T1TAN Beast #KsEdition tervezett modelljével szeretnénk példát mutatni, hogy két versenyző vagy rivális is nagyszerű projekteket valósíthat meg együtt.

Ez az együttműködés a sport területén egyedülálló!

 

A kezdetek

 

 

A kapuskesztyűk iránti hihetetlen szenvedély és az egész kapusjáték tette lehetővé  ezt az egyedülálló együttműködést.
A közelmúltig Matthias lelkes kapus volt, és aktív ügyfélfiókkal rendelkezett a KEEPERsportnál, mielőtt megalapította a T1TAN-t.
Folyamatos kapcsolatban álltunk a WhatsApp-al, évekig követtük, mielőtt az első személyes találkozóra 2020 januárjában került sor a müncheni ISPO-n (sportcikkek és sportdivat Nemzetközi Vásár).
 Mindkét fél azonnal észrevette, hogy ugyanazon célokkal rendelkezik: a legjobb termékeket akarjuk a kapusok számára.


Instagram Livetalk T1TAN versus KEEPERsport

A kezdet- A kesztyűháború

 

 

A Corona kötelező szünetének első heteiben az egyedi GloveBattle-t tartottuk az Instagram-on. A feleknek minden nap egy határidőn belül teljesíteniük kellett egy kihívást. Voltak vicces kihívások (például torta sütéses kihívás), kapuspecifikus gyakorlatok (például golyók zsonglőrzése, mint Petr Cech), termék-technikai feladatok (pl. Csináld magad: 4 ujjú kesztyű varrása) és sportos kihívások is voltak (pl. Push-up kihívás egy futball-labdán). ott. A ma már legendás GloveBattle küzdelem eredménye 10:10-re alakult.

 

A közös projekt

 

 

Január óta a profi kapuskesztyűkkel kapcsolatos korábbi gondolatok felborultak.

A GloveBattle során ezeket a szempontokat papíron összegyűjtöttük, hogy felhasználhassuk!

 Most eljött az idő.

Egy Instagram élő közvetítésben bemutattuk a T1TAN Beast első mintáját, az exkluzív #KsEdition-ból. A két közösség pozitív visszajelzéseinek köszönhetően elkészítjük ezt a kapuskesztyű-modellt, és nyártól kezdve kizárólag a KEEEPERsport online boltban kínáljuk.

 

 

Special Touch

Veled közösen akarunk egyedülálló tulajdonságot  adni ennek a kesztyű- modellnek. A tökéletes közös márka-megjelenítést keressük. Szeretnénk kérni javaslataidat és véleményed.

A legjobb eredményt a termelésben fel is használják majd.

 Tehát légy kreatív: Nem számít, ha mondás, logó, kép vagy más eredeti ötleted van. Küldd el nekünk terveidet e-mailben az office@keepersport.net címre, vagy közvetlen üzenetekkel a közösségi platformokon.

T1TAN Beast #KsEdition

 


"A meccs előtt nagyon különlegesen kezet rázunk, és szerencsét kívánunk egymásnak, mert mindketten tudjuk: mi csak őrültek vagyunk! Ezt az üzenetet a kesztyűvel szeretnénk terjeszteni. " ~ Matthias Leibitz, a T1TAN alapítója leírja a helyzetet, amikor az ellenfél kapusok egy játék előtt köszöntik egymást.

 

Hasonló modellek

Addig türelmesnek kell lenni, amíg az értékesítés meg nem kezdődik. A Covid-19 korlátozásai miatt nem akarunk vagy nem tudunk rögzített dátumot beállítani. Augusztus elejére tervezzük a kész produkciót. Addig is raktározhatsz hasonló kapuskesztyű-modelleket:

 


Kattints ide a teljes választékhoz!

Nem láttad az élő közvetítést?

Nincs probléma!

 Itt nyugodtan újból megnézheted az egész stream-et.

Spoiler! ;-)

Martin és Matthias mutatják be és beszélnek az első részletekről a 6:00 perctől.

 

Livestream KEEPERsport  és a T1TAN találkozása