ÚJDONSÁG: VARAN7 RETRO KESZTYŰK

Kezdd el a RETRO világ felfedezését a KEEPERsport segítségével! Két évtizednyi tervezési és kapustapasztalatot ötvözünk a lenyűgöző Varan7 Retro Kollekció bemutatásával. A következő 4 hét során fokozatosan leleplezzük az összes Varan6-tól Varan1-ig terjedő modellt. Mindegyik modell egy nosztalgikus emlék az előző Varan kollekciókhoz. Visszaszámolunk 6-tól 1-ig - tehát maradj velünk, és fedezd fel az időtlen eleganciát és az évek során kiváló minőségünket.

De ne habozz túl sokáig, mert ez a kollekció szigorúan limitált! Készülj fel, hogy velünk együtt utazhass az időben, mivel visszatekintünk a KEEPERsport történelmére, és egyidejűleg beindítjuk magunkat a kapusjáték jövőjébe. Itt lehetőséged nyílik betekintést nyerni eredetünkbe és lenyűgöző utazásunk kezdetébe.

 • Varan1 Champ GC

  A Varan1 Champ GC Retro retro kollekciónk káprázatos csúcspontja. Ezek a kapuskesztyűk tisztelegnek korai Varan-modelleink előtt, miközben csúcsteljesítményt nyújtanak a pályán. RETRO dizájn és korszerű technika egyben!

 • Varan2 Champ Power

  Ez az exkluzív retro modell minden kapus számára tökéletes, aki a hibrid szabást kedveli. A negatív és rolll finger keveréke kiváló illeszkedést biztosít.

  Fedezd fel a hagyomány és az innováció tökéletes keverékét szigorúan korlátozott Retro csomagunkkal!

 • Varan3 Champ NC Aqua

  Varan3 Champ NC Aqua valóban meggyőző hiszen a 4 mm Aqua Claw egy profi latex hab ami még nedves időjárási körülmények között is abszolút legjobb tapadást biztosítja.

  Ez a modell azért készült, hogy a képességeidet maximalizálja, miközben megőrzi a régmúlt nosztálgia érzését. A pályán érezni fogod a különbséget, és élvezni fogod a legjobb tapadást minden körülmény között.

 • Varan4 Champ RC

  Ha mindenekelőtt a normál szabást (RC) részesíted előnyben, akkor ez a kesztyű neked való! Ennek a szabásnak a különlegessége a megnövelt latex felület. Ne feledkezz meg arról a kiváló és robusztus latexről, amelyet a Varan4 Retro nyújt. Az intenzív kapusedzések során bizonyítani tudja elképesztő tartósságát.A RETRO kollekciónk lényege a múlt tisztelete és a nosztalgia által okozott öröm. Hozzáadjuk a modern technológia profizmusát és megkapjuk a RETRO kesztyűket.

 • Varan5 Champ NC

  Bemutatjuk a Varan5 Champ NC-t: ahol a klasszikus dizájn találkozik a legújabb technológiával. Új életet leheltünk az ikonikus 2017-es Varan kollekcióba, felemelve azt a jelenlegi, új színvonalra. A lenyűgöző piros-fehér modell, melyet a 4 mm Supreme White Claw latex tesz teljessé, páratlan tapadást biztosít bármilyen időjárási körülmények között. Itt az ideje, hogy te is megtapasztald!

  Exkluzív kollekciónk folyamatosan bővül, minden héten új darabokkal. Ne hagyd, hogy a lehetőség kicsússzon a kezeid közül – ragadd meg az alkalmat, és gyarapítsd ezzel a páratlan kapuskesztyűkkel a kollekciódat.

 • Varan6 Champ NC

  Bemutatjuk a Varan6 Champ NC-t, a mi vadonatúj Retro Kollekciónk első kapuskesztyűjét. Az első pillantásra a Varan6 Shadow Warrior kollekció dizájnja rögtön magával ragad. De ez a kesztyű több, mint egy nosztalgikus visszatekintés. Gondosan átdolgoztuk és a mai színvonalunkhoz igazítottuk, hogy csúcsteljesítményt nyújtson. Ezt a modellt az emeli ki, hogy a mi legjobb és legerősebb ragasztóhabunkat használja - a 4 mm Super Glue-t. Ez a latex páratlan tapadást és labdakontrollt biztosít, függetlenül attól, hogy milyen időjárási körülmények között állsz a pályán.

  Tapasztald meg saját magad, hogyan nyűgözi le a Varan6 Champ NC nem csak látványával, hanem kiváló teljesítményével is. Szerezd be ezt a kesztyűt, és merülj el a hagyomány és innováció tökéletes egyesítésében!