Egyedi illeszkedés

A modern kötött anyagnak köszönhetően a Varan7 Hero NC a legkönnyebb, leginkább rugalmas és legkényelmesebb kesztyű. Ezek a kapuskesztyűk egyedileg alkalmazkodnak minden kéz struktúrájához, és kivételes érzetet teremtenek.

Szoros labda kontroll

A népszerű negatív szabás (NC) továbbra is a legjobb választás a legtöbb profi kapus számára. Ez a szabás különösen szoros kapcsolatot biztosít a labdával, ugyanakkor megakadályozza az ujjak kellemetlen csúszását. Ez fantasztikus érzést nyújt neked.

Legjobb tapadás

Az 4 mm-es Super Glue professzionális ragasztóhab fekete színben garantálja a legjobb tapadást minden időjárási körülmények között. Az integrált tapadási elemek a tenyéren tökéletes egyensúlyt nyújtanak a tapadás és az időtállóság között. A Varan7 Hero NC kesztyűvel biztosan te leszel a pálya hőse!

Maximális stabilitás

Több mint harminc izom vesz részt a csuklók mobilitásában és stabilitásában. Ezért mi az egész kéz körül futó rugalmas pánttal támogatunk téged. Ez szükséges támogatást biztosít a kemény lövésekhez, és megakadályozza az értelmetlen csuklósérüléseket.

MAXIMÁLIS ERŐ

A Hero NC az abszolút prémium modell a Varan7 sorozatban, amely felgyorsítja a kapus szívét. A 4mm Superglue ragasztóhabbal maximális tapadást biztosít a pályán, így Te leszel a király a kapuban. Az általános neoprén pánt további stabilitást nyújt a csuklóban, és teljesen egyedi viseleti kényelmet biztosít.