"OUT OF THE BOX" TAPADÁS

Egy hihetetlenül sokoldalú játékos bármilyen időjárási körülmények között, és egy megbízható ragasztóhab talán a legjobban jellemzi a 4 mm-es Supreme Claw-t. Első alkalommal található fekete ragasztóhab az egyik Whiteout modellünkön, amely tökéletes egyensúlyt kínál a jó tartósság és kiváló tapadás között!

KÉNYELEM

A modern Soft-Tech anyag rendkívül kényelmes érzést garantál, ugyanakkor rendkívül könnyű kesztyűt eredményez, lehetővé téve, hogy mindig maximális reakciókészséget hozz ki magadból!

Tökéletes illeszkedés

Az új Varan7 Champ NC Whiteout elérhető a népszerű negatív vágású (NC) kialakításban, ami rendkívül szoros kapcsolatot tesz lehetővé a labdával, így mindig ellenőrzésed alatt tarthatod azt. Teljesen alkalmazkodik a kéz formájához, és megakadályozza a kellemetlen csúszást a kesztyűn belül.

Biztonságos tartás

Az elasztikus pánt segítségével testreszabhatod a személyre szabott illeszkedést, és optimális csuklóstabilitást érhetsz el. Az összes többi tulajdonsággal kombinálva álom kapuskesztyűt biztosítunk számodra, modern megjelenéssel együtt!