Csatlakozz most - jelentkezz most az idei KEEPERbattle-re: 2024. június 29!

A KEEPERbattle-t, amit a KEEPERsport & PUMA támogat, következő körbe lép!

Pár kattintással te is részese lehetsz az ÉV kapus eseményének. Regisztrálj az alábbi űrlapon, és szerezz be minden hírt és információt a KEEPERbattle-ről 2024. június 29-én, szombaton, a Kottingbrunn-i (Ausztria) KEEPERbase-en! A verseny tervezett időpontja 9:00 óra. Részletes időbeosztást sikeres regisztráció után kapsz majd.

Micsoda élmény volt tavaly! Több mint 10 különböző nemzetből származó tucatnyi kapus vívott egymással a trófeaért, mint a KEEPERbattle 2023-as bajnoka.

Legyél idén is részese ennek a fantasztikus eseménynek, és élj át egy teljes napot a tiszta KAPUS ŐRÜLETTEL! Egyszeri, 79,95 eurós regisztrációs díjjal biztosítod a helyed, ami tartalmaz egy profi meccsruházatot a PUMA-tól, KEEPERsport kapuskesztyűket, és egy exkluzív kedvezménykódot a következő rendelésedhez a KEEPERsport-nál!

Itt találhatsz segítő válaszokat különböző kérdésekre. Ha még mindig van megválaszolatlan kérdésed, kérjük, írj nekünk az office@keepersport.hu címre!

Mit tartalmaz a regisztrációs díj?

A regisztrációs díj magában foglalja a részvételt a tornán, egy profi meccsfelszerelést a PUMA-tól, KEEPERsport kapuskesztyűket, valamint egy exkluzív kedvezménykódot.

Mennyi a regisztrációs díj?

A regisztrációs díj a KEEPERbattle-re €79.95/fő.

Milyen feltételekkel lehet részt venni?

A regisztráció és a részvétel csak 16 éves kor felett lehetséges.

Fontos: A párbajokat véletlenszerűen sorsoljuk. Ezért előfordulhat, hogy tapasztaltabb vagy idősebb kapusokkal kerülsz szembe egy párbajban.

Lehetnek női kapusok is a versenyen?

A futball mindenkié és mindenkinek van helye a kis, de nagyon jó kapus közösségben. Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő. Függetlenül attól, hogy profi, amatőr vagy kezdő. Mindenki szívesen látott a KEEPERbattle-en!

Lehetnek mezőnyjátékosok is a versenyen?

Természetesen. Ha mersz ;-)

Mit biztosítotok nekünk?

Sikeres regisztráció esetén automatikusan kapni fogsz egy profi meccsfelszerelést a PUMA-tól és kapuskesztyűket a KEEPERsport-tól. Egyszerűen csak jelöld meg az illeszkedő textil méretet a regisztrációs űrlapon!

Mit kell magammal vinnem?

Kérjük, hozd magaddal a saját futballcipődet a versenyre, mivel azt a szervező nem biztosítja. A szegecses futballcipők tilosak! Azonban a világ legnagyobb kapusboltjában helyszínen különleges áron vásárolhatod meg őket, ha szükséges. A többi felszerelés, mint például a felszerelés és a kapuskesztyűk, az általunk biztosítottak, és a verseny után a tiéd lesz!

További kérdéseid vannak?

Lépj kapcsolatba velünk:

E-Mail 
Instagram 
Facebook
Whatsapp +43 676 7664611

Itt vannak a KEEPERbattle-en nyerhető díjak!

Nyeremények:

Győztes: 2x VIP jegy a Borussia Dortmund-hoz + 5 pár KEEPERsport kapuskesztyű a te választásod szerint

A döntő vesztese: 2x VIP jegy az FC Red Bull Salzburg-hoz + 3 pár KEEPERsport kapuskesztyű a te választásod szerint

Az elődöntő vesztese: 2x VIP jegy az SK Rapid Wien-hoz + 2 pár KEEPERsport kapuskesztyű a te választásod szerint

A negyeddöntő vesztese: 2x jegy az FC Red Bull Salzburg-hoz egy Bajnokok Ligája/Európa Liga mérkőzésre

A 16 közé jutás vesztese: 2x jegy az Osztrák Nemzeti Csapat (ÖFB) meccsére a Nemzetek Ligájában

Hol zajlik a KEEPERbattle 2024?

A KEEPERbattle Ausztriában közvetlenül a "heart of goalkeepingben" kerül megrendezésre - más néven KEEPERbaseben. A mérkőzéseket saját természetes füves pályánkon fogod játszani.

Cím: Anzengrubergasse 26, 2542 Kottingbrunn - Ausztria