A KEEPERbattle 2024 legjobb pillanatai

Szombaton, 2024. június 29-én a kottingbrunni KEEPERbase átalakult az idei KEEPERBATTLE 2024 végső csatatérré, melyet a PUMA és a KEEPERsport támogatott. Ezen az egyedülálló eseményen 7 nemzet 70 kapusa gyűlt össze, hogy megmutassák tudásukat és szenvedélyüket a kapusjáték iránt.

A KEEPERBATTLE HŐSEI

Ezek a kapusok a KEEPERBATTLE 2024-en kiemelkedő képességeikkel és elszántságukkal túlszárnyalták a 70 résztvevő versenyzőt! Lélegzetelállító védésekkel és villámgyors reflexekkel szerezték meg az első helyeket, és most egy különleges élmény vár rájuk: VIP-jegyek kiemelkedő focimeccsekre!

Gratulálunk:

1. helyezett: Tibor Zupanič

2. helyezett: Dominik Lukas

3. helyezett: Gábor Vasas

  • EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNER: PUMA

    Idén is a PUMA volt az együttműködő partnerünk, stílusos kék kapusöltözékkel látta el a résztvevőket. Emellett minden résztvevő kipróbálhatta az új PUMA focicipőket, amelyeket az 2024-es EB-re terveztek. Egy saját food truckkal és sok ajándékkal a KEEPERBATTLE minden igényt kielégített, és egy kiemelkedő eseményt biztosított minden kapus számára, legyenek fiatalok vagy idősek.

A teljes KEEPERsport csapat köszönetet mond a számos résztvevőnek és kísérőiknek a csodálatos napért a KEEPERbase-ben. Már most izgatottan várjuk a következő évi KEEPERBATTLE-t, amikor újra elhangzik:

Kapus VS Kapus

Kedves KEEPERek, jövőre találkozunk!