adidas Solar Energy - Az új kollekció az év kezdetére!

Az adidas Predator és Copa kapuskesztyű modellek legfrissebb változatai már elérhetőek! A Solar Energy csomag rengeteg újítással van felszerelve, amelyek segítségével a kapusjátékodat még magasabb szintre emelheted.

Manuel Neuer, Emiliano Martinez és Gianluigi Donnarumma szintén évek óta megbíznak az adidas kapuskesztyűiben. Játssz ugyanazzal a felszereléssel, mint ezek a globális sztárok. Kattints most, hogy megkapd az összes részletet az adidas Solar Energy-ról!

  

  

 • Technikai jellemzők

  A Knitted Body anyag és a megerősített tenyér kombinációja nemcsak tökéletes illeszkedést garantál, hanem páratlan kényelmet és rugalmasságot is biztosít.

  Mind az URG 2.0 latex hab, mind az URG 1.0 latex hab rajongói különleges élményre számíthatnak. Mindkét hab kivételes tapadást biztosít változatos időjárási körülmények között!

  A Thumbwrap (latex bevonat a hüvelykujjon) növeli a latex hab érintkezését a labdával, garantálva ezzel még több tapadást.

  A kesztyű hátsó részén lévő dinamikus textúra nemcsak vonzó dizájnt kínál, hanem kivételes pontosságot is lehetővé tesz a zárt védekezések során. Az okosan elhelyezett szilikon elemek biztosítják, hogy mindig ellenőrzésed legyen a labda felett. A szilikon elemek elhelyezése teljesen újragondolt és először mutatkozik be a Predstrike különkiadással a nagyközönség előtt.

 • Csúcskategória - a Predator Pro

  Idén ismét az adidas Predator áll a leginkább elterjedt kapuskesztyűként a világon, amelyet számos profi, például Manuel Neuer, Marc Andre ter Stegen és Kevin Trapp, valamint amatőr és rekreációs kapusok is megbíznak.

  Az adidas Predator többféle modellben és szabásban kapható, beleértve a negatív szabást és a hibrid szabást is. A modellek technikai részletekben és árban is eltérnek. Az adidas Predator promóciós modellje különlegesen kitűnik, különösen a magasan tisztelt URG 1.0 professzionális latex habjával.

  Alább egy áttekintést találsz az összes elérhető Predator modellről és azok különbségeiről:

  

 • A tökéletes csukák a kesztyűdhöz

  Amint a Predator kapuskesztyűket a kezedben tartod, az egyetlen dolog, ami még hiányzik, az a tökéletes focicipő - és itt vannak!

  Az adidas Predator, a vadonatúj Solar Energy Pack részeként, nemcsak vizuálisan lenyűgöző, de még fontosabb, hogy kivételes labdakezelést és kiváló kezelhetőséget biztosít. A kapusok futballtudása minden évben egyre fontosabbá válik, és mint csapatod fő irányítója, szükséged van az ideális lábbelire!

  

 • Copa Pro

  Az adidas Copa Pro ötvözi a klasszikus megjelenést a legmodernebb szabványokkal, valami, amit legjobb, ha saját magad tapasztalsz meg.

  Az URG 1.0 latex hab és a szorosan illeszkedő negatív szabás kivételes érzést biztosít a labdához.

  A Latex Mesh hátsó része kiemelkedő stabilitást ígér mozgáskorlátozás nélkül.

  Az Elastic Strap optimális, személyre szabott kényelmet és a csukló legmagasabb lehetséges stabilitását garantálja.

  A Thumb Wrap technológiával a hüvelykujjon bővített fogófelületet kapsz. Az Elastic Strap biztosítja a biztonságos fogást és a csukló támogatását.

  

 • The classic

  A forradalmian újító Predator és X modellek mellett a Copa focicipők is nagyon népszerűek a kapusok és pályajátékosok körében, ideértve a profikat is, mint például Unai Simon.

  A Copa modelleket kifejezetten azoknak a klasszikus focicipők rajongóinak szánják. A hagyományos, szélesebb szabásuk és az egész cipőben felhasznált különböző anyagok kiválóan megkülönböztetik őket a Predator vagy X modellektől. Mindemellett stílusban és funkcionalitásban is kortársak maradnak.

  

 • VERHETETLEN SEBESSÉG

  Érezd meg az adidas X Solar Energy focicipők sebességét!

  A futball egyre gyorsabbá válik, hát szabadítsd fel a maximális sebességedet! Ezek a forradalmi cipők lélegzetelállító sebességet ígérnek a pályán. A könnyű kialakításnak köszönhetően robbanásszerű gyorsulás és agilis mozgás érhető el. Legyél profi vagy szenvedélyes amatőr, az adidas X lenyűgöz majd kiváló teljesítményével. Legyél készen arra, hogy könnyedén uralkodj a pályán, és hagyjad, hogy magával ragadjon az inspiráló Solar Energy kollekció.