Bemutatjuk az energiadús adidas Energy Citrus Pack-et, amely friss energiát és élénk színeket hoz a szezonodba. Ez a csomag Predator és Copa kapuskesztyűket tartalmaz, valamint hozzáillő Predator, Copa & X labdarúgócipőket. - a remek megmunkálás az optimális teljesítményt szolgálja míg az egyedülálló stílus mindenkit levesz majd a lábáról!

 • AZ ELSŐ SZÁMÚ KAPUSKESZTYŰ

  Világszerte az adidas Predator Pro a legnépszerűbb kapuskesztyű - olyan profik játszanak vele, mint Manuel Neuer, Marc-André ter Stegen és Kevin Trapp.

  Az adidas Predator Promo modellje kiemelkedik a profi minőségű URG 1.0 latex habjával - maximális tapadás.

  Akár profi vagy kezdő vagy, a Predator sorozat különféle szabással és különféle modellekkel kínál kesztyűket. Mindenki talál valamit!

 • AZ UNIVERZÁLIS

  A modernitás a kapusok világában egy egyre fontosabbá válik. A potenciálodat ki kell aknáznod, hogy elérd a maximális teljesítményed.

  A Predator labdarúgó cipők nem csak a pályán vonzzák a tekintetet, hanem optimális labda ellenőrzést és kiváló labdakezelést is biztosítanak.
   

 • IDŐTLEN KLASSZIKUS

  Olyan kapuskesztyűt keresel, amely klasszikus eleganciát ötvöz a legmodernebb technológiával? Akkor az adidas Copa Pro a tökéletes választás számodra!

  A latex anyag stabilitást biztosít neked anélkül, hogy korlátozná a mozgásodat.

  A rugalmas pánt optimális tartást biztosít.

  A Thump Wrap megnöveli a latex felület méretét.
   

 • LEGENDA ÉS INNOVÁCIÓ TALÁLKOZÁSA

  Az adidas Copa modellek legendásak a labdarúgás világában, szinte kultusz státuszuk van. A Copa cipők jellemzői közé tartozik az klasszikus, szélesebb szabás, ami kényelmes illeszkedést és optimális labda ellenőrzést biztosít.

  A Predator és X modellektől eltérően, amelyek az innovatív technológiákra és a jelen kihívásaira nyújtanak megoldást, a Copa időtlen eleganciát és bizonyított funkcionalitást képvisel. Fedezd fel a Copa labdarúgó cipőket, és tapasztald meg a hagyomány és az innováció tökéletes ötvözetét!
   

 • A LEGGYORSABB

  Fedezd fel az adidas X Energy Citrus - a robbanékony gyorsulás és páratlan könnyedség legújabb labdarúgó cipőjét.

  A labdarúgás világában minden a sebességről szól. Az adidas X Solar Energy arra született, hogy segítsen elérni a maximális sebességed. Légy az első, aki megérezheti a különbséget!