Soft-Body-Material

Fedezd fel a KEEPERsport Varan8 Champ NC Soft-Body Material anyagának páratlan kényelmét és rugalmasságát. Ez a kivételesen finom és könnyű anyagból készült kesztyű második bőrként simul a kezére, páratlan érzést biztosítva, amely új szintre emeli a kapusélményt.

4mm Supreme Claw

Engedd szabadjára a benned lakozó fenevadat a 4mm Supreme Claw-val! Akár tűző napsugárzással, ömlő esővel vagy extrém hőmérsékletekkel néz szembe, ez a prémium latex minden időjárási körülmény között kivételes tapadást és lenyűgöző tartósságot kínál.

Anti Abrasion Zone

A Varan8 Hero NC-hez hasonlóan a Champ NC kesztyűjén is megtalálható az Anti-kopási Zóna, amely megóvja a kesztyűt a korai kopástól és sérüléstől, így a tapadás a legnehezebb körülmények között is megbízható marad.

Rugalmas pánt

Tapasztalja meg a tökéletes illeszkedést, és szabaduljon meg a folyamatos igazgatás szükségességétől az elasztikus pánt segítségével. Ez az innovatív kialakítás két latexdarabból áll, amelyeket egy ultra-elasztikus betét köt össze, és kivételes kényelmet és biztonságos csuklótámasztást nyújt.