PUMA Breakthrough - a legújabb kollekció!

A sportóriás bemutatja új kollekcióját a 2023/24-es szezon előtt álló bajnokság kezdete alkalmából. A nagy ligák legjobbjai, mint Jordan Pickford, Ederson, Jan Oblak, Rui Patricio, Yann Sommer és a legendás Gigi Buffon mind a vadonatúj PUMA Future és Ultra modelleket viselik majd, modern fehér-rózsaszín stílusban. Szerezd meg exkluzív módon a KEEPERsportnál a legnépszerűbb termékeket, beleértve az Ultra Ultimate Hybrid és Future Ultimate NC modelleket is a pre-sale akcióban.

Elérhető 2023. június 29-től!

 • Teljesen átdolgozva!

  ULTRA ULTIMATE HYBRID

  A legnagyobb változást a Breakthrough Pack új Ultra modelle hozza magával. Különös hangsúlyt fektettek a kesztyű fonákjára, amelyet számos új részlettel újraalkottak. Az új Ultra Ultimate Hybrid a jelenlegi piacon elérhető egyik legkönnyebb és legflexibilisebb kapuskesztyűvé válik!

  GRDXKN Punch Zone: Több tapadást és extra tartást garantál a labda öklözéskor

  Elastic Body: Rendkívül könnyű anyag, amely jelentősen növeli a kényelmet, és a Ultra Ultimate Hybrid kesztyűt sokkal rugalmasabbá teszi.

  Elastic wrist strap: Állítható és támogató pánt a tökéletes illeszkedés érdekében.

  Thumb wrap: Kibővített latex beborítás a hüvelykujjon, még jobb labdakezelésért és magasabb kényelemért.

  4 mm-es Superior Grip: Rendkívül tapadós hab minden időjárási körülmények között, nedves és száraz viszonyokban egyaránt.

  Hybrid Cut: Belső szabás és tekercsszabás keveréke a maximális fogási felület és a viselési kényelem érdekében.

 • Egy modern fehér-rózsaszín színkombinációban!

  FUTURE ULTIMATE NC

  Az új Future Ultimate NC, exkluzív módon itt elérhető, kevés változást hoz a technikai részben, de különleges és rendkívül stílusos fehér-rózsaszín megjelenésével kiemelkedik. A kesztyű alapvetően fehér színű, a rózsaszín szilikon elemek a felsőrészen pedig látványos vizuális kiemelést nyújtanak!

  4 mm-es Elite Dual Grip: A ragasztó pontok a habon tovább fokozzák a tapadást, segítve a kiemelkedő teljesítményt bármilyen időjárási körülmények között.

  Negatív szabás: A szorosan illeszkedő kesztyűvágás második bőr érzetet biztosít a kézen, és kiváló kényelmet nyújt.

  Elastikus pánt: Az hosszabbított és szorosan illeszkedő kötszer optimális és biztos illeszkedést nyújt a kesztyűben, míg a húzószalag segít könnyedén felhúzni a kesztyűt.

  Thumb Wrap: Hasonlóan az Ultra Ultimate Hybridhez, a Future Ultimate NC is rendelkezik egy speciális hüvelykujj beborítással, amely megerősített tapadófelületet nyújt a hüvelykujj körül, javítva ezzel a kesztyű stabilitását.

  Öklözési zóna: A rózsaszín szilikon elemek támogatást nyújtanak a labda ökölbe ütésekor.