VB mezek: NIKE vs. adidas

Az oroszországi VB egyre közelebb kerül, és a csapatok intenzíven készülnek a döntőbe. A nemzeti csapatok a legmagasabb osztályú tesztben megfelelnek a nyári taktikai finomhangolásnak. Nagyszerű előadásokkal, hihetetlen reflexekkel és valóban egyedi visszatérésekkel találkozhatunk - mint a "Gigi" Buffoné - ezeken a mérkőzéseken. De még inkább feltűnő volt nekünk a kapus mezek premierje, amelyet kifejezetten a világbajnokságra fejlesztettek ki. Ezért akartuk bemutatni neked azokat a matchoutfiteket, amelyeket leggyakrabban használnak.Így kapsz majd egy kis áttekintést és eldöntheted, hogy melyik márkát szereted!

Premier: NIKE kapus mezek a pályán

Az igazság pillanata: az oroszországi VB hivatalos NIKE kapusmeze. Jordan Pickford bemutatta a hivatalos és speciálisan kialakított meccsöltözetet a 2018-as VB-re. A Hollandia-Anglia barátságos mérkőzésen a jól ismert zöld színű Slim Fit mezben játszott. Ez volt az első alkalom, amikor a NIKE a pink színt a zölddel kombinálta. 

A másik két meze a saját stílust hozza a stadionba: sárga, zöld érintéssel és fekete, rózsaszín ujjal. Akár rövidnadrág, akár hosszú ujjú, a mez megfelelő nadrággal és zoknival van párosítva! De ami igazán fontos, azok a technikai részletek, amiket ez a NIKE sorozat kínál! Amint már említettük, ezek az mezek tökéletesen illeszkednek a testhez, köszönhetően a karcsú szabásnak. Ez garantálja a korlátlan és aerodinamikus mozgás szabadságát, valamint egy igazán kiemelkedő tapadást. Ezenkívül a rendkívül rugalmas és rugalmas "Dri-Fit" anyag biztosítja, hogy már nem kell aggódnod a verejték, az eső vagy más folyadékok miatt.

 A jobb összehasonlíthatóság érdekében felsoroljuk ezen sorozat összes fontos jellemzőjét:

 > Elérhető: 2018. július 1-jétől

> 3 szett fekete, zöld és sárga színben

> rövid és hosszú kar

> karcsú illeszkedés

> "Dri Fit" a verejték eltávolításához

> rendkívül rugalmas és rugalmas (merevítés nélkül)

adidas AdiPro 18

Már rendelkezünk az adidas újdonságaival a 2018-as oroszországi VB-re! Az "AdiPro 18" kapus mezek hat különböző és nagyon érdekes színválasztékban kaphatók: fekete-piros, sötét és világoszöld, piros, sötét és világoskék, narancssárga és szürkés-sárga! A megkülönböztető csíkok tökéletesen illeszkednek az adidas Slim Fit  mezek stílusába. Természetesen rövidnadrágok és kapusmezek is megtalálhatók az újdonságok között.

Ellentétben a NIKE kapus mezekkel, az adidas szabása egy kicsit szélesebb, és ezért tágasabb. Tökéletes nyáron, mert az adidas csúcstechnológiákat "adizero" és "ClimaCool" hálóbetétekkel is használják, így a textilek különösen könnyűek és lélegzők ezáltal. Ezenkívül a rendkívül jó minőségű trikó hossza rövidítve lett, így nem zavaró átfedések fordulnak elő, amikor a kapus kesztyűkbe csúsznak.

Itt találhatók a legfontosabb jellemzők:

> Elérhető: Mostantól KEEPERsporton

> 6 különböző mez

> rendkívül könnyű mez az "adizero technológia" segítségével

> kissé rövidített hüvelyhossz (párnázás nélkül)

> lélegző "ClimaCool technológia"

> ujjak nélküli zoknik