-30% VÉGSŐ AJÁNLAT:

Responseball

A kapus-specifikus tréninglabda évek óta szükségszerű minden reakcióképzéshez. A legjobb klubokban, mint például a Liverpool FC, az FC Barcelona, ​​a Manchester City vagy az angol válogatott, a Responseball a napi kapus képzésben használatos! 

Mi teszi ezt a labdát olyan különlegessé? 
Első pillantásra a Responseball normális futballnak tűnik. De mögötte rejlik egy zseniális súlyrendszer, amelyet kifejezetten a kapusok számára fejlesztettek ki. Ez a szabálytalan tömegeloszlás lehetővé teszi a pályán a szabálytalan pattanást, akár dobott, akár lövés esetén. Akár fiatal vagy tapasztalt kapusoknak is ajánlott. Ezekkel a kiszámíthatatlan ugrásokkal és mozgásokkal minden kapusnak 100% -ban kell összpontosítania.

Hogyan veheti fel a Responseballt a kapus-képzésbe? 
Mint már említettük, ez a reakciógolyó minden korosztály számára alkalmas. A 4-es és 5-ös méretben kapható, ideális a fiatal kapusok számára, és változatosságot biztosít a tapasztalt játékosoknak. A reakcióképzésen kívül a Responseballt is használhatja a futball technika, a sebesség, a koordináció vagy a technika javítása érdekében. Ez  sokféleséget és szórakozást hoz az edzések során!

>>> VEDD MEG MOST!<<<

Wie kannst du den Responseball in dein <link https: www.keepersport.at keeperzone keepertraining.html _blank>Torwarttraining einbauen? 
Wie anfangs schon erwähnt ist dieser Reaktionsball für jedes Alter geeignet. Da er in den Größen 4 & 5 erhältlich ist, ist er optimal für junge Torhüter geeignet und bringt außerdem Abwechslung für erfahrene Schlussmänner. Neben dem Reaktionstraining kannst du den Responseball auch für Übungen zur Fußballtechnik, Schnellkraft, Koordination oder auch zur Verbesserung deiner Fangtechnik verwenden. Er bringt einfach Abwechslung und Spaß in deine Trainingseinheiten! Sieh dir das Trainingsvideo an und lass dich inspirieren: 

ERROR: Content Element with uid "94439" and type "ksmatrix_productlist" has no rendering definition!