NIKE Radiation Flare Pack

A kedvelt, korábbi termék módosítása, ezúttal  neonsárga-fluo-zöld kivitelű  új sorozattal készül a Nike a 2017-os szezonra: RADIATION FLARE PACK!

A népszerű modell a piacon. Új ruhát kapott a sorozat ismét igen nagy elismeréssel. Olyan  világszínvonalú kapusok, mint Bernd Leno (Bayer 04 Leverkusen / Németország), Yann Sommer (Borussia Mönchengladbach / Svájc), Roman Bürki (Borussia Dortmund / Svájc), Timo Horn (1. FC Köln), Thibaut Courtois (Chelsea / Belgium) vagy Joe Hart (FC Torino / Olaszország) esküsznek  a NIKE termékekre.

Őrizd a vonalat úgy, mint még soha az új NIKE kesztyűben. 2017-ben a nagy világversenyeken a legjobb kapusok fogják használni a világon. Nem csak a tapadás kiváló, de kiváló a labdakontroll is!

Promo modellek

Radiation Flare Pack

A  bevált és népszerű sorozat változatok ismét a KEEPERsportnál!  "Vapor Grip 3" és "Grip 3" A "Gunn Cut Promo", a "Vapor Grip 3 NC Promo" és a "Premier SGT NC Promo" persze megint három exkluzív és ebben az izgalmas színösszeállítás, ami látható lesz  a  NIKE promóciós kapusain a következő néhány hónapban!

Limitált modellek!  Kiegészíteve az ujjvédelemmel ellátott modellel: "Spyne Pro". 

 

 

Felöltöztetünk a lábadtól a fejtetődig Red/Hyper stílusban.