UNITED SPORTBRANDS ÚJ VÉDŐFELSZERELÉSEI MOSTANTÓL A KEEPERSPORTON!
Vigyázz a kapusra!
Mostantól a KEEPERsportnál különböző védőfelszerelések , sportruházati cikkek , sőt száj- és fogvédők az UNITED SPORTS BRANDS-től kaphatók! Valószínűleg azon gondolkodsz, hogy ki vagy mi áll a márka mögött ? Az UNITED SPORTS BRANDS a McDavid és a Shock Doctor anyavállalata !
Először a McDavid-ről: A McDavid több mint 30 éve fejlődő cég, védőruházatot fejlesztett ki minden elképzelhető funkcióra. Mindig két fontos alapelvet követett: sérülésmegelőzés és védelem! Évek óta követtük a McDavid fantasztikus munkáját, és most eljött az idő: végre megtaláltuk Nektek a legmodernebb termékeket innovatív és új védőbetétekkel! 
A választék nagyon átgondolt. Napjainkban minden kapus használ gyógyító kötszereket és egyéb sportorvosi innovációkat, vagy védőruházatot . 
Másrészről, a Shock Doctor példátlan újdonság Számotora! A KEEPERsport történetében először egyedülállóan alkalmazható száj-, fog- és lágyék- védelmet kínálunk ! 
Gyakori kérdés, hogy van-e védelmi intézkedés a felszakított ajkakra, a véres arcokra vagy a kiszáradt fogakra? IGEN, mostantól könnyedén megrendelheted ezeket az elegáns védőket bármikor ! 
MARC-ANDRÉ TER STEGEN A MCDAVID-NÉL

HexPad - Az innovatív kárpitozás

HexPad - Die innovative Polsterung

HEXPAD - AZ INNOVATÍV VÉDŐBETÉT
Nem lehet megakadályozni ütközés, ütődés vagy kellemetlen találkozás egy bosszantó ellenféllel okozta sokkhatást - nem vaskemény kapusként! Mindazonáltal a fájdalom minimalizálható az innovatív Hex technológiával. Ez az új betét csökkenti a sérülés valószínűségét és maximalizálja a sportolás iránti bizalmat. 
Hogyan működik ez a védőruházat? 
A Hex egy kiváló minőségű, habosított párnázat, amely egyedülállóan a kiváló minőségű hDc nedvességszabályozó anyaghoz kapcsolódik. Ez döntő előnyöket jelent a sportolókkal való kapcsolatfelvételhez: védelem, tartósság és biztonságérzet. Különösen Marc-Andrè ter Stegen nagy rajongója ennek a McDavid új Hex technológiának. A Hex-párnázás és a körvonalak kialakításával a McDavid képes volt tökéletesíteni a kényelmet és a biztonságot, miközben maximalizálja az ütközésvédelmi zónák hatékonyságát. Ez könnyű légáteresztő képesség, rendkívüli komfort és célzott tömörítés, valamint kifinomult védelem.

Száj- és fogvédők a Shock Doctor-tól

SZÁJ- ÉS FOG-VÉDELEM A SHOCKDOCTOR-TÓL
A labdarúgó párbajok mindig nehezebbek ! Annak érdekében azonban, hogy minden körülmények között teljes bizalommal és maximális bizalommal élhesd túl , az optimális feltételekre van szükséged. Ezért döntöttünk úgy, hogy személyre szabott száj- és fogvédelmet kínálunk Neked.
1992 óta a Shock Doktor mindenfajta profi sportoló számára kifejlesztett védőt . Azóta a technológiák rendkívül erősek és még modernebbek lettek. A legmodernebb technológiákkal most személyre szabhatod a fogvédődet! Ennek eredményeképpen szinte észre sem vehető, hogy a szádban védőeszközt viselsz. Még a légzést, beszédet sem zavarja! 

Deep-shooter a Shock Doctor-tól

Bemutatjuk a legfejlettebb, legkönnyebb szuszpenzort. A AIRCORE HARD és SOFT CUPS egy szabadalmaztatott, kombinált 3 rétegű fúziós technológia. A legkülső rétegek tömörített habból és szövetborításból állnak. A belső mag összetett kopolimer anyag, amely optimális védelmet és kényelmet jelent.

McDavid sport-egészségügyi termékek

Az új sport viseletek Hex technológiával készülnek, a legkiválóbb sportorvos- termékeket választottuk ki a McDavid kínálatából.
Mostantól a KEEPERsport segítségével egérkattintással egyszerűen számos cikket rendelhetsz a megelőző védelemhez. Ez megóv a bosszantó úttól a gyógyszertárhoz, az orvoshoz vagy bárhova máshová. Az orvosilag tesztelt boka és a csukló kötésektől a bevált hideg csomagokig - mindent megtalálhatsz, amire szükséged lehet!