Ks kapusnadrágok

Edzőnadrágok

A viseleted olyan, mint a profiknak?
A KEEPERsport edzőszerelésekkel, mint például az BasicPadded Premier kapus-short, ez könnyebb, mint valaha! Teljesen új és modern kialakításban először dobjuk be az új edzés-kollekciót könnyen érthető vonalmegjelölésekkel, amelyeket a KEEPERsport funkcionális alsóruházatnál is használtunk. Ezen felül a továbbfejlesztett szabási zónák lélegző betétekkel biztosítják a kényelmes illesztést minden időjárási körülményhez. A kapus és a játékosok sportruhája. A kiváló minőségű és tartós "ANNUALskin szövet" kényelmet nyújt minden időjárási körülmények között. A kellemes viseletű mandzsetta az ujjakon, a combon és a derékon, minden irányban # KeepItAll betűkkel mindig optimális illeszkedést biztosít, így  számos profi KEEPERt is meggyőzött.

Jellemzők

A tökéletes edzőnadrág a kapus számára!
A KEEPERsport edzőnadrágja nem tartozik a "normál edzőruházat" kategóriába. A nadrágot kifejezetten a csapat- és a kapusképzés igényeihez igazítottuk. A termékek mögött évekig tartó fejlesztés folyt az amatőr és profi KEEPERekkel!

KEEPERsport kapusnadrág

Könnyű párnák
Olyan edző nadrágot keresel, amely optimális védettséget és korlátlan mozgásszabadságot kínál? Akkor pontosan itt van!
A keverék teszi ezt: a toll-könnyű párnákkal a mozgás nem korlátozott - legyen az nyújtás, sprint vagy ugró mozgás. Ennek ellenére a legmagasabb minőségű habból készült, anatómiailag elhelyezett betét védelmet nyújt a sebezhető testrészek számára.

 Könnyű FibreSkin
Sok éves tesztelés után megtaláltuk a tökéletes szövetet minden időjárási körülményhez. A könnyű FibreSkin anyagnak köszönhetően zavartalan a mozgásszabadságod még esőben és hóban is.

 Rugalmas dupla derékpánt
"Várj! Meg kell igazítanom a nadrágomat."
Aki nem ismeri ezt a helyzetet, soha nem látott lövést, edzést a kapus szempontjából. Ennek vége!Az edzések során az optimális tartás biztosítása érdekében a derékmagasságban rugalmas, dupla betétet helyeztünk, amely további védelmet nyújt a csípőcsontok számára.

 Derék támogatás
Nem hagytunk semmit a véletlenre! Ezért beépítettünk egy extra húzózsinórt a rugalmas dupla derékpánt alá. Így garantáljuk, hogy edző nadrágunk tökéletes illeszkedést biztosít.

 Nyújtási zóna
Minden kapus nadrágnak, amelyet előállítottak, először meg kell felelnie a stressztesztünknek. A kapusvédelem terén szerzett tapasztalatunkból az következik, hogy a kapusok számára készült edzőnadrágok „szeretik” a lábuk közötti szakadást. Nem a mienk! Beépítettük a kifejezetten "nyújtó zónákat".

 Optimális hosszúság
Ismered ezeket a edzőnadrágokat: hosszabb, rövidebb, talpas stb…?
 Mi a hosszt a kapus igényeihez és követelményeihez igazítottuk.
Nincs csík a sarkon. Nincs "leg-up" egy koordinációs gyakorlat alatt. No "elakad a fűben". Csak tökéletes hosszúság van.

 Szellőző zóna
Annak érdekében, hogy a forró edzés közben is hűtse a testet, új szellőzési zónákat építünk be a nadrágba.

 

 


UnPadded

Unpadded


Minden olyan kapus számára, akik nem igényelnek különleges védelmet, vagy akik inkább párnázott funkcionális fehérneműt szeretnének. A kollekció nemcsak a kapus számára kötelező kötelező erejűek az edzés során, hanem gyakran használják a pályán kívüli tevékenységekre is. * Megjegyzés: Mezőny- játékosoknak is megfelelő!
<link>

BasicPadded

BasicPadded


A BasicPadded sorozat segítségével egyszerűen verhetetlen vagy  a puha füvön. A legmagasabb minőségű habból készült anatómiailag elhelyezett betét védelmet nyújt a csípőnek, térdnek és a bőrnek.

RobustPadded

KEEPERsport  RobustPadded kapusnadrág műfűre, terembe


Optimális védelmet keresel a kapusedzésre, vagy műfüves pályán vagy a teremben játszva? Akkor pontosan itt van a RobustPadded sorozat!
A "kopásálló réteg" alatt, amelynek kevés a kopása a kemény felületeken, egy anatómiai alakú habbélés van, amely a kapus érzékeny testrészeinek teljes körű védelmét szolgálja.

RobustPadded

Kombinálható:

KEEPERspor PrimePackKEEPERsport underwear