Edzőnadrágok

A viseleted olyan, mint a profiknak?
A KEEPERsport edzőszerelésekkel, mint például az BasicPadded Premier kapus-short, ez könnyebb, mint valaha! Teljesen új és modern kialakításban először dobjuk be az új edzés-kollekciót könnyen érthető vonalmegjelölésekkel, amelyeket a KEEPERsport funkcionális alsóruházatnál is használtunk. Ezen felül a továbbfejlesztett szabási zónák lélegző betétekkel biztosítják a kényelmes illesztést minden időjárási körülményhez. A kapus és a játékosok sportruhája. A kiváló minőségű és tartós "ANNUALskin szövet" kényelmet nyújt minden időjárási körülmények között. A kellemes viseletű mandzsetta az ujjakon, a combon és a derékon, minden irányban # KeepItAll betűkkel mindig optimális illeszkedést biztosít, így  számos profi KEEPERt is meggyőzött.

Jellemzők

UnPadded


Minden olyan kapus számára, akik nem igényelnek különleges védelmet, vagy akik inkább párnázott funkcionális fehérneműt szeretnének. A kollekció nemcsak a kapus számára kötelező kötelező erejűek az edzés során, hanem gyakran használják a pályán kívüli tevékenységekre is. * Megjegyzés: Mezőny- játékosoknak is megfelelő!
<link>

BasicPadded


A BasicPadded sorozat segítségével egyszerűen verhetetlen vagy  a puha füvön. A legmagasabb minőségű habból készült anatómiailag elhelyezett betét védelmet nyújt a csípőnek, térdnek és a bőrnek.

RobustPadded


Optimális védelmet keresel a kapusedzésre, vagy műfüves pályán vagy a teremben játszva? Akkor pontosan itt van a RobustPadded sorozat!
A "kopásálló réteg" alatt, amelynek kevés a kopása a kemény felületeken, egy anatómiai alakú habbélés van, amely a kapus érzékeny testrészeinek teljes körű védelmét szolgálja.