KEEPEREK! A VILÁGBAJNOKSÁG KÖZELEDIK!

Kapus kesztyű és foci cipő, amerre a szem ellát! Jelenleg minden kollekciónk a 2018-as világbajnokságra már rendelhető!

Adidas #EnergyModePack, #JustDoItPack a NIKE-tól, PUMA Illuminate Pack, Aerored az Uhlsporttól , egészen az exkluzív Varan5 vb kiadása aKEEPERsport által ! Vess egy pillantást és döntsd el, mi a kedvenced a 2018-as világbajnokságon.

adidas energy mode pack

IMG_adi_energy mode

A sárga fényes stílus : Predator Pro NC ez a kapus kesztyű World Cup kiadása azonnal szembeötlik a pályán! Amikor a profik szembeszállnak ellenfeleikkel az Energy kesztyűvel hazájukért:

• >> Keylor Navas - Costa Rica
• >> David De Gea - Spanyolország
• >> Marc-André Ter Stegen - Németország
• >> Manuel Neuer - Németország
• >> Lukasz Fabianski - Lengyelország
• >> David Ospina - Kolumbia
• >> Kasper Schmeichel - Dánia 

Emellett ezek a kapusok viselik lábukon a hozzáillő Predator 18.1-et, az innovatív X 18.1-et és a narancsvörös NEMEZIZ 18.1-et. 

NIKE Just do it pack

IMG_Just Do It Pack

Milyen megjelenés! A Just Do It Pack a világ legnagyobb színpadára készült: a 2018-as világbajnokságra Oroszországban.

A csomag különleges tulajdonsága a labdarúgó cipők egyedülálló lemezei! A színes krómozott lemezekkel megkülönböztethető ellentétet teremt a játéktérrel. Ezzel minden szem rád néz! Továbbá, a sarok területén minden modell egy háromszög alakú 32 sorból álló szimbólum, amely a 2018-as világbajnokság mind a 32 csapatát szimbolizálja.
Ezenkívül a világbajnokság kapus-sztárjai a forradalmi NIKE Vapor Touch kesztyűben játszanak. Már első pillantásra felismerhető, hogy ez a kapus kesztyű modell más: 
1 . Forradalmi csúszásgátló rendszer rugalmas, mégis meglepően feszes. Csuklópánt, bosszantó kötések nélkül. 
2 . Nagy súlycsökkenés - 33% -kal könnyebb és 47% -kal vékonyabb - a hagyományos kesztyűkhöz képest, ezért jóval kényelmesebb. 
3. Soha nem látott tartás: ezt a kesztyűt úgy érzed, mintha egy második bőr lenne a kezedben. 
4. Teljesen új latex habréteg Ultimate Grip: All Condition Control (ACC). 
5. Kivételesen stílusos kialakítás, amelyben a fekete és a neon színek harmonizálnak egymással.

uhlsport aerored

IMG_uhl

Uhlsport készen áll Oroszországra! A Tensiongreen-t követi a 2018-as világbajnokságon az Aerored. Mostantól az összes professzionális KEEPER-t csak az újonnan tervezett csúcsmodellekkel fogod látni. Lukas Hradecky a DFB Kupa döntőjében indult az FC Bayern München ellen - nagyon sikeres kezdet egy új korszakba ...

Az új csúcsmodell, a Supergrip Reflex NC , nemcsak új inseam vágással, hanem egy teljesen új stimulációs funkcióval is jár, amely javítja a kognitív képességeket. A kesztyű integrált pontjai az érzékszervek masszázs hatását vagy irritációját biztosítják, ezáltal fokozva a figyelmet és az érzékenységet. Ismét persze a bizonyított tapadó hab változatok a rendkívül erős SUPERGRIP , az exkluzív ABSOLUTGRIP és a nagy teherbírású SUPERSOFT bevonat. 

Puma Illuminate Pack

IMG_PUMA

Új és különleges csomag: Illuminate Pack - amely egy kapus kesztyűmodellből és összesen négy futballcipő-modellből áll, beleértve két junior változatot is - az év versenyén teljesen új színkombinációval. Legyél a része ennek!

Olyan válogatott kapusok,, mint Fernando Muslera (Uruguay), Rui Patricio (Portugália) és Eiji Kawashima (Japán), az elkövetkező hetekben küzdenek az áhított Világkupa trófeájukért.

reusch Prisma Pro G3

IMG_reusch

Ez a limitált Prism vonal Reusch a FIFA World Cup 2018 –ra készült, Oroszországba. Legendák, mint Sepp Maier (Németország / 1974), ubaldo fillol(Argentína / 1978), Nery Pumpido (Mexikó / 1986), Bodo Illgner (Olaszország / 1990), Claudio Taffarel (USA / 1994) és Marcos Reis (Korea / Japán / 2002 ) játszott és nyert is a Reusch segítségével!

Ez az izgalmas vonal a legmagasabb minőségű anyagok, kiváló illeszkedés és a jó tapadás kombinációja. A teljesen átdolgozott formanyelv megtöri az új Reusch címke hagyományait az elmúlt években, hogy megnyissa egy teljesen új korszak kesztyű -fejlődését. A legsikeresebb tulajdonságok és technológiák , az új tervezési koncepció képezik a Prism gerincét

Keepersport Varan5 WM edition

IMG_Flashyhands

Nem sok látszik…
Még egy kis türelem, és láthatod a legújabb Varan5-öt, amelyet kizárólag a 2018-as világbajnokságra terveztünk. Csak röviddel a verseny kezdete előtt, amikor a világkupa láza legmagasabb, mutatjuk be. Finom részletek, szigorúan limitált!