Őrület? ... Ez van. Keepersport!

Prepare for glory

Készülj fel a  sikerre!

A spártaiak is egymásért küzdöttek.. A kapus egyedül van, övé az egyik, ha nem a legfontosabb pozíció egy csapatban. Ahogy az ember tanulta: Spartában a bátorság, a hagyomány és a becsület az első helyen állt,  Sparta soha nem térdelt. Sparta erős volt és hárította a hatalmas hadseregek minden támadását.. . Egy jó kapus sem térdel le senki előtt. 300 helyett csak 11 ellenfél a versenyben! Menj , légy győztes és sikeres a "csatában" ! 

Lambda

Lambda

A spártaiak  szimbóluma, amely szintén megtalálható a KEEPERsport ruházatokon:  lambda, a tizenegyedik betű a görög ábécében. Az L  a spártaiak  szinonimája: "Lacedaemonians", mellyel a nép szilárdsága és függetlensége fejeződik ki..

Mi ,kapusok! Harcosok vagyunk! Mit csinálunk ? Gyakoroljuk a szenvedélyünket, mert mi nem csak a gyártók és a forgalmazók, vagyunk , hanem kapusok és ezért pontosan tudjuk, mi kell ügyfeleinknek!  Álljuk a harcot !  KEEPERsport!!!

Tonight we keep it all

Wir sind Torhüter! Wir sind Krieger! Was wir tun praktizieren wir aus Leidenschaft, denn wir sind nicht nur Hersteller und Vertrieb, wir sind Torhüter und aus dem Grund wissen wir genau, worauf es unseren Kunden ankommt. Und so stehen wir am Ende des Feldes, dem Feind sehen wir ins Antlitz und mit heroisch geschwellter Brust stoßen wir mit der Gewissheit des bevorstehenden Ruhms und der Stärke Lambdas aus vollen Lungen hervor: "Tonight we KEEP IT ALL!"