Végül eljött az idő, a várakozás véget ért.
Először is büszkén mutatjuk be a szenvedéllyel és még több szívvel kifejlesztett Varan6 prototípust. A nagyszerű csapatmunka és néhány amatőr és profi keeper segítségének köszönhetően, de mindenekelőtt a 19 éves tapasztalatunkat felhasználva, a top- kesztyű legfontosabb jellemzőit az új # ProjectV6-ba csomagoltuk .

Az első Blackout modellek szigorúan korlátozottak! Csak 250 darabot gyártottak világszerte! Tehát rendkívül gyorsnak kell lenned ahhoz, hogy megkapd az első Varan6 pro- modelleket.

Nézzd meg az összes technikai információt most:

ERROR: Content Element with uid "95796" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Szabás:
Negatív szabás (belső varrás) + az úgynevezett " ONE Piece Textile Gussets "
  A textilrétegek folyamatosan mozognak a kisujjától a hüvelykujjáig. A nagy előnye az, hogy a szabásnak köszönhetően  hiányzó varratok az ujjhegyeket nem zavarják a kesztyű belsejében. Ezáltal a Varan6 még kényelmesebbé és komfortosabbá vált. A textilrétegek a hüvelykujj végén egy teljes latexszárnyban végződnek. Ez az úgynevezett "Thumb Rollover" feltétlenül szükséges a tökéletes fogáshoz.

Tenyér :
" 4mm Black Crawl " - a jól bevált hab  számos Ks szakember választása! Igazán jó tapadásérzet, különösen száraz körülmények között, biztosan kopásálló ,amely meggyően tapad a nedves körülmények között is, bár nem kifejezetten erre tervezték.

Csukló:
Új kivitelú  domborított neoprén (dombornyomás) a kézfejen. A rugalmas,  elasztikus betétek könnyebbé teszik a bebújást, és lehetővé teszik, hogy a kesztyű a  kézre feküdjön. Emellett a keresztirányú "dombornyomások" optimális illeszkedést biztosítanak a csuklón. Ezenkívül ígéretes, hogy az innovatív bebújási segédeszköz a V6-os kivitelben ( domborított latexből ) könnyebb felvételt biztosít.

Zárás:
Újdonság a VARAN történetében! A VARAN-nál soha nem használtuk a kettős hevedert . A másfélszeres hurkolás csodálatos stabilitást kínál, és a széles tépőzáras rögzítő a rugalmas anyagnak köszönhetően  biztosítja a legjobb illeszkedést, hiszen egy új elrendezéssel testreszabható.

Kézfej:
A kézfejen egy folyamatos neoprén test található , amely most még rugalmasabbá és könnyebbé vált, mivel  latexlóz felsőrésszel szállítjuk. Hogy garantáljuk az öklözésvédelmet, ergonomikusan szabott szilikon gél kerül a rendkívül fontos területekre (ujjak és a „PunchingZone”). A keresztirányú  zóna most még több labdavezérlést ígér, miközben nem csúszik.