Változtasd meg a játékot! Itt a KEEPERsport Varan7 Gamechanger kapuskesztyű-kollekció!
Változtasd meg a játékot a Varan7 Gamechanger-rel!
ProjectV6

Végül eljött az idő, a várakozás véget ért.
Először is büszkén mutatjuk be a szenvedéllyel és még több szívvel kifejlesztett Varan6 prototípust. A nagyszerű csapatmunka és néhány amatőr és profi keeper segítségének köszönhetően, de mindenekelőtt a 19 éves tapasztalatunkat felhasználva, a top- kesztyű legfontosabb jellemzőit az új # ProjectV6-ba csomagoltuk .

Az első Blackout modellek szigorúan korlátozottak! Csak 250 darabot gyártottak világszerte! Tehát rendkívül gyorsnak kell lenned ahhoz, hogy megkapd az első Varan6 pro- modelleket.

Nézzd meg az összes technikai információt most:

ProjectV6
KEEPERsport
"ONE-Piece-Gussets" aus Textilschichteln
ProjectV6 Tech
KEEPERsport
4mm Black Claw
ProjectV6
KEEPERsport
Double Strap
ProjectV6
KEEPERsport
latexlose Oberhand aus Neopren
ProjectV6
KEEPERsport
verlängertes Einschlupfsystem aus geprägten Neopren
Project
KEEPERsport
ergonomisch verlaufende "PunchingZone" aus speziellen Silikongel

Szabás:
Negatív szabás (belső varrás) + az úgynevezett " ONE Piece Textile Gussets "
  A textilrétegek folyamatosan mozognak a kisujjától a hüvelykujjáig. A nagy előnye az, hogy a szabásnak köszönhetően  hiányzó varratok az ujjhegyeket nem zavarják a kesztyű belsejében. Ezáltal a Varan6 még kényelmesebbé és komfortosabbá vált. A textilrétegek a hüvelykujj végén egy teljes latexszárnyban végződnek. Ez az úgynevezett "Thumb Rollover" feltétlenül szükséges a tökéletes fogáshoz.

Tenyér :
" 4mm Black Crawl " - a jól bevált hab  számos Ks szakember választása! Igazán jó tapadásérzet, különösen száraz körülmények között, biztosan kopásálló ,amely meggyően tapad a nedves körülmények között is, bár nem kifejezetten erre tervezték.

Csukló:
Új kivitelú  domborított neoprén (dombornyomás) a kézfejen. A rugalmas,  elasztikus betétek könnyebbé teszik a bebújást, és lehetővé teszik, hogy a kesztyű a  kézre feküdjön. Emellett a keresztirányú "dombornyomások" optimális illeszkedést biztosítanak a csuklón. Ezenkívül ígéretes, hogy az innovatív bebújási segédeszköz a V6-os kivitelben ( domborított latexből ) könnyebb felvételt biztosít.

Zárás:
Újdonság a VARAN történetében! A VARAN-nál soha nem használtuk a kettős hevedert . A másfélszeres hurkolás csodálatos stabilitást kínál, és a széles tépőzáras rögzítő a rugalmas anyagnak köszönhetően  biztosítja a legjobb illeszkedést, hiszen egy új elrendezéssel testreszabható.

Kézfej:
A kézfejen egy folyamatos neoprén test található , amely most még rugalmasabbá és könnyebbé vált, mivel  latexlóz felsőrésszel szállítjuk. Hogy garantáljuk az öklözésvédelmet, ergonomikusan szabott szilikon gél kerül a rendkívül fontos területekre (ujjak és a „PunchingZone”). A keresztirányú  zóna most még több labdavezérlést ígér, miközben nem csúszik.