-30% VÉGSŐ AJÁNLAT:

Exhibit Pack

KIZÁRÓLAG A KREATÍVOKNAK!

Az adidas négy futballcipő modellje négy vadonatúj színben jelenik meg. Kreatívoknak, nem csalóknak. Ez az új mottó, amely a Predator Pro NC & Pro NC Promo kesztyűé is. Ragadd meg a show-t az adidas Exhibit Pack-kal, és tünj ki a többi játékos közül!

Kesztyűk
CYL_Exhibit Pack

Tedd teljessé a szetted

Cipők

ERROR: Content Element with uid "93836" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

 

Az Initiator és az Archetic Pack után kövesse a futballcipőket az Exhibit Pack. Állj ki a tömegből, és irányítsd magad felé a közönség szemét. A szemet gyönyörködtető színekkel a csomagot azok számára tervezték, akik kitűnnek. Fókuszban az új adidas kiállítási csomag!

adidas Predator 
Ez a csúcsmodell, amelyben sok profi bízik, egy másik abszolút labdarúgócipő, melyet az adidas, a világmárka a három csíkkal kiemel. Ez a cipő innovatív és modern talppal rendelkezik, különösen a normál gyepekhez, száraz talajhoz, de ideálisan alkalmas mesterséges gyepfelületekre is; Különösen a kapusok szeretik. Mind az adidas cipője, mind a kapus kesztyűje mindig új lépést jelentett a "technológiai fejlődés" szempontjából, és hihetetlen mennyiségű technikai tulajdonsággal rendelkezik a legmagasabb szintű innováció és a rendkívüli kényelem terén. 

adidas Copa
- A belső X.ray-tengely biztosítja a biztonságos tartást a cipőben a jobb labda- vezérlés érdekében. 
- A puha, kiváló minőségű kenguru bőrből készült felsőrész rendkívül kényelmes illeszkedést biztosít, míg a texturált, kötött gallér kényelmes, zokni-szerű illeszkedést biztosít. 
- A bőr felső része zökkenőmentes kialakítást és csökkentett vízfelvételt biztosít a Fusionkin technológiával.
- A robusztus Exoframe talpszerkezet kiváló stabilitást és tapadást biztosít, míg a TPU-ból készült Soft Pod betétek célzott párnázást biztosítanak a láb feszült nyomási pontjain. 

adidas X
 Optimális stabilitás és biztonságos illeszkedés: a kötött felsőrész páratlan kényelmet és jobb labdairányítást ígér, míg az anatómiailag kialakított sarok tökéletes illeszkedést biztosít csúszás nélkül. 
- Kiváló gömb- érzés: A Controlskin felsőrész pontos labdakezelést biztosít. 
- Stabilitás a boka területén: A rugalmas Sockfit felsőrész, az adidas Primeknit biztosítja a megfelelő illeszkedést, az ultrakönnyű viselet kényelmét és könnyű be- és kibújást. 
- Mutassa meg készségeit szilárd talajon: Az innovatív fröccsöntésű vezérlőkeret-konstrukció gyors mozgás közben stabilizálja a lábat. 

adidas Nemziz

- „AGILITY kötszer” kínálja a forradalmi „TORSIONTAPES Technology”-t, hogy tartsa a lábat szilárdan a cipő, és így kiválóan illeszkedik! 
- A „360 AGILITY kötszer rendszer” forradalmi „TWIST TAPE” ihlette a szalagra technológia egyéb sportok segítségével. A fűző egyedi rugalmassága a tökéletes illeszkedést és egy teljesen új érzést garantál.
- „AGILITY KNIT 2.0” veszi körül a lábat, a lábfej tökéletes illeszkedése örömteli érzés a labdával már az első napon. 
- „DUAL LOCK galléros” biztonságos illeszkedés és  stabilitás a boka területén 
- a „TORSIONFRAME talp” egy ultra könnyű konstrukció „TORSIONRIBS” garantált a dinamikus push-off támogatás (robbanékony erő, nagyobb tapadás és vonóerő)! 
- Kényelmes mikroszálas bélés sarokpárnával, szuper lágy érzéssel 
- A kivehető talpbetét nagyfokú kényelmet biztosít a szellőzés segítségével.