EXTRÉM TARTÓSSÁG

The 4mm Claw is an exceptionally sturdy adhesive foam, making the goalkeeper glove highly durable. Additionally, this adhesive foam provides you with a top grip even in bad weather conditions.

MEGNÖVELT ÖKLÖZŐ ZÓNA

Az öklözési területen található latex zóna biztonságos érzést nyújt, amikor megütöd a labdát. ÚJ: A terület nagyobb: most már az ujjak hegyéig tart - még jobb érzésért!

KÖZELI LABDAKAPCSOLAT

A népszerű negatív szabás (NC) tökéletes viseleti élményt biztosít! Az ujjak kivágott területe jó érzést ad, amikor érintkezik a labdával.

STABILITÁS

Az extra széles neoprén mandzsetta lehetővé teszi a kapuskesztyű szoros zárását. A mandzsetta stabilitást, jó érzést a csuklódon és megakadályozza a csuklóizmok felesleges sérülését.

Az egész szezon során extrém tartóssággal!

A Varan7 Premier NC Game of Power központi eleme egyértelműen a 4 mm Claw, amely hatalmas tartósságot biztosít. A tapadás és tartósság örökös konfliktusa ellenére a 4 mm Claw továbbra is kiváló tapadást biztosít rossz időjárási körülmények között is. Az alsóbb árkategóriában található modell kiváló választás, különösen kezdőknek és haladó játékosoknak!