Tökéletes illeszkedés

A Varan7 Champ Power sok kapus kedvenc választása, akik szeretik a könnyű és rendkívül rugalmas kesztyűt. A modern Soft-Tech-Body anyag egyénileg alkalmazkodik minden kézhez. Győződjön meg saját maga erről a kapuskesztyűről!

Profi latex

A ragasztó hab a kapuskesztyűk sikerének és tartósságának döntő tényezője. Sok profi kapus választása a 4 mm Super White Claw. Ez egy szuper puha és nem csúszós profi ragasztó hab, nagyon magas tartóssággal. Biztosak vagyunk benne, hogy azonnal beleszeret a kesztyűbe!

Optimális tartás

A csuklódat több mint harminc izom támogatja a mozgékonyság és a stabilitás érdekében. Hogy ebben a fontos területen támogassunk, kínálunk egy rugalmas, egyrészes hurkot, amely elengedhetetlen támogatást nyújt erős lövéseknél. Ezenkívül a Latex Entry Help funkció biztosítja az egyszerű fel- és levételt.

Power szabás

A KEEPERsport kapuskesztyűinek hibrid vágását "Power" néven jelöljük. Jellemzője a belső varrás és a "roll finger" vágás kombinációja. A mutató- és középső ujjakon lévő Latex-Soft-Gussets optimális illeszkedést biztosítanak irritáló varratok nélkül. Funkcionális ragasztó hab felületek találhatók a mutatóujjon és a kisujjon, ígérve a lehető legjobb tapadást bármely helyzetben.