Adidas Heatspawn – az adidas tüzet visz a játékba!

Akár a bajnoki címért, akár a kiesésért küzd, az új adidas Heatspawn modellekkel tökéletesen fel van szerelve a heves pillanatokra és az intenzív helyzetekre. Kövesd Aaron Ramsdale nyomdokait a Premier League-címért vívott csatában, és gyújtsd meg magadban a tüzet a vadonatúj promóciós modellekkel. Adja át ezt az energiát csapatának, és élvezze a diadalt!

Kizárólag felsoroltuk a Heatspawn kollekció összes modelljét egyenként, és megmutatjuk azokat a műszaki jellemzőket, amelyeket az új Adidas kapuskesztyűk magukkal hoznak. Csak itt szerezhet be minden információt az új bestsellerről a kapusipar német piacvezetőjétől.

 • Új technikai innovációk

  Prémium latex
  A hátsó kéz beépített szilikon elemei további fogást és védelmet garantálnak, különösen a labda öklözésénél.

  Thumb wrap - extra zóna a hüvelykujjon
  A hüvelykujj körüli latex borítás tovább növeli a ragasztóhab érintkezését a labdával, és javítja a tapadást.

  URG 1.0 vagy 2.0
  Az URG 1.0 az abszolút Premium Match ragasztóhab extrém tapadóképességgel. De legyen óvatos: A ragasztóhab nagyon érzékeny, és ennek megfelelően nagy a kopása. Tippünk: Csak természetes füvön használja az URG 1.0-t.

  Kötött anyag
  A kötött anyagból készült felsőrész tökéletes illeszkedést és stabilitást biztosít a kesztyűben való mobilitás korlátozása nélkül.

  Kopászóna
  A kopászóna további tapadást és fokozott tartósságot garantál az érzékeny területeken

  

 • A kollekció szíve

  Ez a világ legtöbbet játszott kapuskesztyűje, mind a profik, mint a német sztárok, Manuel Neuer, Marc Andre ter Stegen és Kevin Trapp, mind pedig az amatőrök és a hobbi-kapusok körében.

  Ahogy az lenni szokott, az adidas Predator számos stílusban kapható a piacon. Belső szabás vagy hibrid szabással, ujjvédelemmel vagy anélkül. Itt a népszerű URG 1.0 professzionális markolathabbal ellátott promóciós modell a legjobb teljesítmény.

  Mutatunk egy átfogó listát az összes Predator modellről és azok különbségeiről:

  

 • Tökéletes csukák a kesztyűdhöz!

  Ha a megfelelő Predatorral a kezedben van, már csak a megfelelő párja hiányzik a lábadról.

  A vadonatúj Heatspawn Pack adidas Predator Accuracy eszközével nem csak vizuális csúcsot érhet el, hanem a labdaszabályozásban és -kezelésben is kitűnik. A nagy sztárok, mint Aaron Ramsdale, Kepa Arrizabalaga és Kevin Trapp a múlt hétvége óta az új, mutatós Predator kombót viselik.

  

  

 • Könnyebb és gyorsabb!

  Bár az adidas X-et ritkán látni a professzionális pályán, igazi titkos fegyver, és világszerte számos kapus körében nagyon népszerű.

  A Heatspawn Pack adidas X élénk narancssárga színben ismét rabul ejti minimalista dizájnjával, ami rendkívüli mozgékonyságot és könnyedséget eredményez. Ha rajong a kapuskesztyűkért, amelyek kivételesen könnyűek, tökéletes fogást biztosítanak, de minden sallang nélkül, akkor az X Pro a modell az Ön számára.

  Itt találhatja meg az adidas X Pro Heatspawn:

  

 • Sebesség és stílus!

  Számos gyakorlott kapus esküszik egy lendületes duóra – a Predator kapuskesztyűkre és a divatos X kollekciós futballcipőkre.

  Az X sorozatú csizmák könnyű felépítésükről híresek, így a kapusok mozgékonyságát biztosítják az ellenfél lövéseinek azonnali meghiúsításához. A mai kapusnak kiváló passz- és építőkészségekkel kell rendelkeznie, hiszen döntő védőként és első támadóként játszanak szerepet. Tehát miért ne feszegetné a határait, és emelné fel játékát az innovatív, új Adidas csizmákkal?

  Nézze meg a legújabb Adidas futballcipőket, köztük a nagyon keresett X kollekciót is az alábbi linkre kattintva!