MEGA KEDVEZMÉNYEK AZ ADIDAS KAPUSKESZTYŰRE

Hamarosan itt a húsvét, valami különlegeset készítettünk nektek! Legalább 40%-ot, de akár 54%-ot is megtakaríthat az adidas kapuskesztyűjén. Game Data, Al Rihla vagy Shadowportal – válaszd ki kedvenc modelledet, és ajándékozd meg magadnak vagy kedvesednek a tökéletes kapusajándékot!

  

AL Rihla - VB csomag most akciósan!

Az adidas Al Rihla Pack a tavalyi labdarúgó-világbajnokság kollekciója volt. Maga a világbajnok, az argentin Emiliano Martinez emelte ki a világbajnokságot a Predatorral az Al Rihla Packből. Az Al Rihla modellek több mint 40%-kal, a Double Pack pedig hihetetlen -50%-kal olcsóbbak.

  

ELKÉPESTŐ DESIGN: A GAME DATA PACK

Egy dologban biztos lehetsz – az Adidas mutatós és menő Game Data Pack csomagjával Ön lesz a tekintete a pályán. A tavalyi narancssárga/zöld kapuskesztyűk ára akár -48%-kal csökkent. Ne várjon túl sokáig, és szerezze be kedvenc modelljét most – csak a készlet erejéig!

  

BEYOND FAST CSOMAG

BEYOND FAST!
Az előző év 2022 szeptemberi Adidas kollekciója is csak nálunk érhető el abszolút csúcsáron. Takarítson meg akár -42%-ot a kapuskesztyűk árán a Beyond Fast Pack csomagból, és ragadja meg a Predator vagy X kesztyűjét most!