Tedd teljessé a szetted



TÉLI AJÁNLATOK


 

 

⚠️ TITKOS AKCIÓ ⚠️

FOCICIPŐK SZINTE INGYEN! ⚽️
A megfelelő felszerelés már félsiker! Természetesen a legfontosabb a kapuskesztyű. De a megfelelő focicipők is rendkívül fontos. Szerezzen be egy új kapuskesztyűt a KEEPERsport-tól 50% kedvezménnyel csak a Kapusnapon, és spóroljon 25%-ot a legújabb futballcipők árából!

* Megjegyzések a kód beváltásához
A kedvezmény csak 2022. november 11-én, pénteken érvényes minden KEEPERsport termékre. Az akciós termékekre (50% kedvezmény alatt) a kedvezmény -50%-ra emelkedik. Az akciós termékekre (több mint 50% kedvezmény) a kedvezménynek nincs hatása. A kedvezmények a mindenkori listaárakból (RRP) vonatkoznak. A KIÁRUSÍTÁS rovatban szereplő akciós csomagok, készletek és tárgyak nem tartoznak a dea hatálya alá. Csak a készlet erejéig.

Tudj meg többet a KEEPERsportról

Circle of Pros

A profi kapusok világszerte megbíznak a KEEPERsport termékeiben. Segítségükkel termékeinket folyamatosan fejlesztjük.


Tudj meg többet
Küldetésünk

Szenvedélyünk a kapusok és a kapustermékek ill. ezek fejlesztése. Sok jelenlegi és volt kapus dolgozik a KEEPERbázison. A hobbi sok alkalmazottnál és a vezetőségnél is hivatássá vált. Pontosan ezek a tényezők jelentik a sikerünk kulcsát!


Tudj meg többet
About us

A KEEPERsport filozófiája a kapusokat támogató, szenvedélyes szeretet.


Tudj meg többet
KEEPERbase

A KEEPERbase a központunk, egy több mint 2000 m²-es bolttal. Külön gyereksarokkal és 3 digitális vásárló asszisztenssel. Számos termékünk nyomattal személyre szabható, hogy terméked egyedi legyen.


Tudj meg többet

 

 

Tudj meg többet a Varan kesztyűkről

Szabások

A negatív (belső), roll finger és normál szabás nem az egyetlen a piacon. Számtalan hibrid szabás közül is választhatsz


Tudj meg többet
Latex kisokos

Minden helyzetre, időjárásra és felületre van megfelelő latex.


Tudj meg többet
Kesztyű modellek

Számtalan kesztyű modell közül választhatsz. Különböznek szabásban, designban, felhasznált anyagokban és leginkább: árban. A Varan7 modelleket sorba szedtük neked


Tudj meg többet
Kesztyűápolás

A kapuskesztyűk drágák, ez nem vitás. A megfelelő ápolás és karbantartás elengedhetetlen, hogy a tapadást megőrizd, kesztyűd élettartamát megnöveld amennyire csak lehet. Így pénzt és időt spórolsz magadnak. Sőt, még a környezetet is óvod.


Tudj meg többet

KEEPERsport - a legnagyobb online kapusbolt!

Kapusként nem csak egy vagy a tizenegy közül. Kapusnak lenni izzadságot, örömöt, könnyeket, felelősséget, küzdelmet, biztonságot, fájdalmat, győzelmet, vereséget, hibát, HŐST jelent.
Ez tiszta szenvedély, ami összeköt minket, és kapusként megérdemled a legjobb felszerelést.

Több mint 600 kapuskesztyű minden rendelkezésre álló szabással (belső varrás, külső varrás, roll-ujj vagy hibrid), ujjvédelemmel vagy anélkül, kezdők, gyermekek, amatőr és profi kapusok számára egyaránt.
A legjobb márkákat (adidas, PUMA, NIKE, KEEPERsport, uhlsport, rehab, t1tan, reusch, Sells, stb.) megtalálhatod webáruházunkban. Ha szükséged van segítségre, a Kesztyű Kisokos segít választani a számtalan szabás, modell és latex közül. Még azt is megtanulhatod, hogyan ápold a kesztyűdet.
Rendelkezünk több mint 1100 futballcipővel, több mint 800 kapus textillel (kapus mez, kapusnadrág, kapus underwear és kapus szett), kapus edzőfelszereléssel. Mindenünk van amiért egy kapus szív dobog és mindezt nagyon kedvező áron.

Legyél terméktesztelő

Kapusruházat a KEEPERsporttól
A KEEPERsport aláöltözet évek óta állandó társ sok világszínvonalú kapus számára. Számos neves szakember esküdött és esküszik a KEEPERsport edzés- textiljeire. Jelenlegi partnereink mellett ide tartozik Manuel Neuer is.