Új: "Ergonomic SUPERGRIP" az uhlsport-tól!

Oliver Baumann az új Uhlsport Ergonomic kapuskesztyűvel

Néhány héttel ezelőtt már a Bundesliga top mérkőzésén, a TSG 1899 Hoffenheim vs. Bayern München összecsapáson az újonnan felfedezett kapus, Oliver Baumann, mutatta be a teljesen új és színes, izgalmas uhlsport stílusban a legjobb profi ligák részére készített kesztyűt: "Ergonomic Line" narancssárga -fekete design! Az elv kissé szélesebb, fektetett illeszkedés, sok területen újratervezett kapus kesztyű. A modell rendkívül magas szintű kényelmet , és nagyobb latex –kontaktfelületet biztosít. Ezen felül a leginnovatívabb technológiai jellemzőkkel rendelkezik az új vonal. A szenzációs "SUPER GRIP-latex tenyér" , az új "360 ° -Wrap" csuklópánt, a "25 ° -os szögben" hajlított csukló, vagy a "SHOCK ZÓNA" – rendelkezésére állnak a kapusoknak! A sváb Balingen cégének fejlődése határtalannak tűnik!

 

Szállítási & Rendelési Info:

Az új "Ergonomic modellek" , már pénteken, május 8.-án, 2015 előrendelhetőek. Szállítási majd néhány nappal később, május közepén!

Die ersten 30 SUPERGRIP-Bestellungen erhalten dieses Uhlsport T-Shirt gratis dazu!

ACHTUNG! In der Bemerkung ist unbedingt anzuführen, welche Größe erwünscht ist und ist nur in Kombination mit einem der beiden Supergrip Modellen U0120 oder U0125 möglich!

Wir behalten uns vor, die Größen je nach Verfügbarkeit zu ändern.

...mit einem noch besseren Haftschaum!

Ismét egy kicsit jobb, mint az előző, és már kiemelkedő top- termék "Absolutgrip +" mutatja be a vadonatúj "SUPER GRIP-tenyeret" a Uhlsport. Ez az innovatív, rendkívül jól tapadó és szuperbiztos bélés biztosítja a különösen "nagy tapadású elemek" egy még magasabb szintjét.. Továbbá az új high-tech termék, amelynek nagyon sokat javult a kopásállósága. Az így megnövelt élettartammal, kiváló ár / teljesítmény aránnyal!

Uhlsport Ergonomic supergrip

Uhlsport Goalkeeper Gloves "Ergonomic"