Új: "Ergonomic SUPERGRIP" az uhlsport-tól!

Oliver Baumann az új Uhlsport Ergonomic kapuskesztyűvel

Néhány héttel ezelőtt már a Bundesliga top mérkőzésén, a TSG 1899 Hoffenheim vs. Bayern München összecsapáson az újonnan felfedezett kapus, Oliver Baumann, mutatta be a teljesen új és színes, izgalmas uhlsport stílusban a legjobb profi ligák részére készített kesztyűt: "Ergonomic Line" narancssárga -fekete design! Az elv kissé szélesebb, fektetett illeszkedés, sok területen újratervezett kapus kesztyű. A modell rendkívül magas szintű kényelmet , és nagyobb latex –kontaktfelületet biztosít. Ezen felül a leginnovatívabb technológiai jellemzőkkel rendelkezik az új vonal. A szenzációs "SUPER GRIP-latex tenyér" , az új "360 ° -Wrap" csuklópánt, a "25 ° -os szögben" hajlított csukló, vagy a "SHOCK ZÓNA" – rendelkezésére állnak a kapusoknak! A sváb Balingen cégének fejlődése határtalannak tűnik!

 

Szállítási & Rendelési Info:

Az új "Ergonomic modellek" , már pénteken, május 8.-án, 2015 előrendelhetőek. Szállítási majd néhány nappal később, május közepén!

...mit einem noch besseren Haftschaum!

Ismét egy kicsit jobb, mint az előző, és már kiemelkedő top- termék "Absolutgrip +" mutatja be a vadonatúj "SUPER GRIP-tenyeret" a Uhlsport. Ez az innovatív, rendkívül jól tapadó és szuperbiztos bélés biztosítja a különösen "nagy tapadású elemek" egy még magasabb szintjét.. Továbbá az új high-tech termék, amelynek nagyon sokat javult a kopásállósága. Az így megnövelt élettartammal, kiváló ár / teljesítmény aránnyal!

Uhlsport Ergonomic supergrip

Uhlsport Goalkeeper Gloves "Ergonomic"