Változtasd meg a játékot! Itt a KEEPERsport Varan7 Gamechanger kapuskesztyű-kollekció!
Változtasd meg a játékot a Varan7 Gamechanger-rel!

Nyereményjáték - Samir Handanovic reusch kapuskesztyűje

A tipp beírása / megváltoztatása legfeljebb öt perccel lehetséges az AC Milan és az Inter Milan közötti Serie A csúcstalálkozó előtt, 2021. február 21-én, vasárnap 15 órakor.
A KEEPERsport Instagram-fiókján a versenyvizsgával kapcsolatos minden megjegyzés tippnek számít.
Samir Handanovic speciális modelljét sorsoljuk ki a helyes tippek között.
A megfelelő tippeknek lehetőségük nyílik Samir Handanovic reusch speciális modelljének (10. méret) megnyerésére. Egy helyes tipp mutatja a pontos végeredményt. (pl. 2: 1) AC Milan = hazai csapat Inter Mailland = idegenbeli csapat

A nyereség meghatározása
A nyeremény nem ruházható át másokra. Ha több helyes tipp van, a sorsolás dönti el.
A nyerteseket 2021. február 22-én, hétfőn határozzák meg.
Az anyagi nyeremények készpénzben történő kifizetése nem lehetséges. A bírák döntése végleges. A nyertest e-mailben értesítjük, és a kapcsolatfelvételtől számított négy héten belül kapcsolatba kell lépnie velünk, különben a nyeremény elvész. Ha a résztvevők hibás e-mail címe vagy technikai problémája miatt nem lehet értesíteni a nyerteseket, a KEEPERsport fenntartja a jogot, hogy visszavonja a nyereményt és átadja egy másik játékosnak.
A szervező, a KEEPERsport GmbH biztosítja, hogy az adatokat csak belső célokra használják fel. A harmadik feleknek történő átadás kizárt.
A szervezők a műszaki feldolgozáshoz műszaki szolgáltatót vehetnek igénybe. Minden résztvevő beleegyezik abba, hogy megkapja a KEEPERsport GmbH hírlevelét a megadott e-mail címre.

Az adatvédelmi feltételekhez.

Samir Handanovic GIVEAWAY