A nyereményjátékhoz

Unod már a várakozást?

Szerezd meg most Samir Handanovic kapuskesztyűjét:

A nyereményjáték feltételei

Tippedet legkésőbb 5 perccel a meccs előtt adhjatod le. A meccs a Lazio – Inter Milan mérkőzés , 2020. október 4-én, vasárnap 15:00 órakor veszi kezdetét. A tippet a fenti csatolt kérdőívben adhatod le. Minden helyes tippnek lehetősége nyílik Samir Handanovic reusch speciális modelljének (10. méret) megnyerésére.


Lazio Rome = hazai csapat
Inter Mailland = idegenbeli csapat

A nyeremény másra át nem ruházható. Több helyes tipp esetén döntés születik. A nyertest 2020. október 5-én, hétfőn hirdetjük ki. Az nyermény készpénzre nem átváltható. Fellebbezésre nincs lehetőség.

A nyertest e-mailben értesítjük, és a kapcsolatfelvételtől számított négy héten belül válaszolnia kell, különben a nyeremény elvész. Amennyiben a résztvevők hibás e-mail címe vagy technikai problémája miatt nem lehet értesíteni a nyerteseket, a KEEPERsport fenntartja a jogot, hogy visszavonja a nyereményt és átadja egy másik játékosnak.

A szervező, a KEEPERsport GmbH (Anzengrubergasse 26, 2542 Kottingbrunn) garantálja, hogy az adatokat csak belső célokra használják fel. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk. A szervezők a műszaki feldolgozáshoz műszaki szolgáltatót vehetnek igénybe. Minden résztvevő beleegyezik abba, hogy megkapja a KEEPERsport GmbH hírlevelét az általa megadott e-mail címre.

Az adatvédelmi feltételekhez.
Itt megtalálhatja a hírlevél fogadásával kapcsolatos összes információt.